DHTML Window widget


DynamicDrive.com este o resursă extraordinară, dacă nu esenţială pentru webmasteri. Zeci de coduri stau la îndemâna noastră pentru a face paginile mai atractive şi/sau mai utile. Astăzi a fost publicat un nou script, DHTML Window widget, care deschide noi orizonturi.

img121

Partea frumoasă a acestui script este că, deşi complex, este foarte simplu de folosit. Aveţi nişte fişiere într-o arhivă ZIP (în pagina indicată mai sus, de pe DynamicDrive) şi nişte instrucţiuni simple. Puteţi să modificaţi butoanele grafice, precum şi codul CSS pentru a face scriptul să arate cât mai bine în pagina Dvs. Şi ca să vedem şi ceva „acţiune”, daţi click pe următoarea legătură (se va deschide o fereastră pe care o puteţi trage cu mouse-ul, o puteţi chiar şi închide):

Simpatic, nu?

Ce puteţi afişa într-o astfel de fereastră „plutitoare”?

  1. Text transmis ca parametru în funcţia de creare a ferestrei.
  2. Un text scris în pagină, dar într-un DIV ascuns (folosiţi style=”display:none”)
  3. O pagină de pe web (ca iframe)
  4. O pagină din situl Dvs

Pentru a vedea o demonstraţie cu cazul 2 din lista de mai sus, daţi click aici.

Iată încă o dată legătura spre DHTML Window widget, unde găsiţi scriptul şi indicaţii despre funcţiile (show, hide, setSize, moveTo, isResize, isScrolling) şi parametrii (width, height, left, top, center, resize, scrolling) acestor minunate ferestre. Succes în folosirea lui!


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *