Doar azi gratuit: Elecard DVD Player şi Egyptoid


Oferta GiveAwayOfTheDay.com include astăzi programul Elecard DVD Player şi jocul Egyptoid. Nu am testat nici una dintre oferte, dar cred că pentru unii ar putea prezenta interes. Despre program găsiţi informaţii suplimentare pe situl producătorului. Permite rularea DVD-urilor sau a fişerelor copiate de pe DVD-uri. Permite şi realizarea de copii la DVD-uri.

img117

Jocul îl găsiţi prezentat (foarte pe scurt) aici. După cum intuiţi din imaginile de mai jos, este un clasic Arcanoid dar cu o temă egipteană. Scopul jocului este „curăţirea” tablei cu ajutorul unei bile care trebuie menţinută pe tablă cu ajutorul unei „palete” ce se deplasează doar stânga-dreapta. Include 72 de nivele, grupate în opt lumi, care vă pot asigura ore multe de distracţie (pentru fanii genului cel puţin). Evident există tot felul de piese speciale (17 la număr), cu diverse efecte, iar grafica pare bună.

Mai am vreo 23 de ore să îl instalez pe calculatorul pe care îl folosesc copiii. La fel şi Dvs. Nu uitaţi, ofertele expiră a doua zi dimineaţa.

img118img119

Atenţie: programul şi jocul sunt comerciale. Astăzi sunt oferite gratuit prin Game.GiveAwayOfTheDay. Dacă încă nu cunoaşteţi oferta, iată ce trebuie să ştiţi:

– produsul este gratuit doar dacă îl descărcaţi astăzi şi îl instalaţi astăzi (un “astăzi” relativ: de fapt de la ora 10AM – ora României – a unei zile, până a doua zi dimineaţa la 10AM)
– rămâne gratuit până la prima reinstalare a sistemului de operare
– nu beneficiaţi de upgrade-uri sau sau suport tehnic din partea producătorului
– dacă l-aţi instalat după ce a trecut oferta, nu mai este gratuit (activarea nu funcţionează)
– chiar dacă aţi descărcat astăzi pachetul, nu îl veţi putea instala peste o lună, nici măcar pe propriul calculator
– pentru ca produsul să devină înregistrat (gratuit), trebuie să fiţi conectat la internet şi să lansaţi fişierul Activate.exe din arhiva descărcată
– gratuitatea se aplică doar pentru utilizări personale
– staţi cu ochii pe CNet.ro pentru a afla despre alte programe utile şi jocuri oferite gratuit – dacă nu ne citiţi la timp, cine ştie ce scăpaţi
– de regulă programele oferite gratuit sunt mici, utilitare, jocuri, screensavere (în nici un caz Photoshop sau Dreamweaver sau MS Office)


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

1 comentariu

  1. jürgen.toth spune:

    Am descarcat ambele programe. Din pacate Elecard DVD PLayer nu a vrut sa imi recunoasca DVD-urile cu filme. Si jocul Egyptoid a mers la a doua incercare cam incet, asta dupa ce la instalare, la prima incercare, mi-a facut ecranul negru si a trebuit sa apelez la Task Manager sa opresc programul. Oricum urmaresc site-ul giveawayoftheday.com cu regularitate, are si programe bune.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *