Bubble Share – expuneţi online fotografiile


BubbleShare.com este un alt sit din seria în creştere de situri ce vă permit fructificarea în diverse forme a fotografiilor Dvs. Încărcând câteva fotografii de pe calculatorul Dvs (este indicat înainte să le aranjaţi la dimensiuni egale şi potrivite), în câteva minute le puteţi transforma într-un slideshow care arată bine. Formele de exportare sunt diverse: în picioare, culcat, cu animaţie… Dar să o luăm cu începutul.

img174

Pentru a crea un album aveţi nevoie de un cont, dar acesta poate fi creat în timp ce se încarcă fotografiile, aşa că dacă aţi mers pe BubbleShare.com daţi direct click pe Create a Slideshow Now. Există mai multe variante pentru upload, permiţând încărcarea a mai multor fişiere deodată, şi nu unul câte unul. Dacă nu aveţi cont, în pasul al doilea, sub indicatorul de uploading veţi vedea că vi se cere emailul şi numele: vi se va crea automat un cont. După ce imaginile s-au încărcat aveţi deja albumul!

img175

După cum vedeţi din imaginea de mai jos, puteţi face unele ajustări la album: adăuga elemente de clipart sau "bule" de dialog (paleta este încă sărăcăcioasă, dar sperăm să se completeze) sau schimba ordinea imaginilor. De la Share your Album aveţi acces la diversele opţiuni de exportare. Albumul Dvs este public, dacă nu aţi indicat special (Album Properties) că doriţi să fie privat. De aceea poate fi văzut în galeria de albume a comunităţii; sau poate fi trimis prin email; sau poate fi inserat în sit. La inserarea în sit, după cum spuneam mai sus, sunt diverse opţiuni, ce ţin de dimensiune şi de layout-ul slideshow-ului. Puteţi astfel să vă folosiţi imaginile la dimensiunea originală central într-o pagină, sau ca imagini mici, în picioare, într-o bandă laterală a paginii web.

img176

Din păcate modificările cu clipart şi "bule" de dialog dispar la inserarea în pagina web, dar probabil aceasta este o problemă care va fi rezolvată în timp. Până atunci, imaginile sunt exportate "curat", după cum se poate vedea şi mai jos. Dacă doriţi să vedeţi slideshow-ul cu adăugirile pe care le-am făcut, mergeţi aici, în galeria comunităţii BubbleShare. Veţi vedea că acolo există şi un buton de descărcare, ce vă oferă imaginile într-o arhivă. Atenţie deci: dacă doriţi ca imaginile să nu poată fi luate de alţii, nu lăsaţi albumul să fie public.

Cred că evoluţia acestui sit merită urmărită. Pentru moment procesul este foarte lin, clar, la mintea cocoşului. Să sperăm că îmbunătăţile ce – sperăm că – se vor aduce nu vor complica parcursul de la poze la slideshow. BubbleShare: tot înainte!


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *