Sit care ne face să ducem dorul iernii


Chiar dacă acum putem spune că iarna a trecut deja, aş dori să vă prezint pe scurt un sit care celebrează anotimpul alb. Şi lăsând la o parte mesajul (reclama la schiuri) şi conţinutul (imagini cu multă voie bună), să ne concentrăm asupra realizării lui.

img210

La adresa wstudio.elanskis.com găsiţi o pagină în care îmbinarea dintre imagine, text şi muzică este dusă aproape la perfecţiune (părere strict personală). Site-ul excelează la capitolul design, meniurile sunt flotante, ca de altfel şi paginile prezentate.

Chiar dacă navigarea în sit este foarte intuitivă şi bine organizată, permiteţi-mi să fiu ghidul Dvs. prin acest sit:

image001

Pasul 1: După ce alegeţi cu mouse-ul limba dorită se deschide prima pagină. Aveţi posibilitatea să săriţi peste introducere (deşi modul de prezentare este incitant), prin click pe skip introduction.

Pasul 2: În colţul ecranului jos stânga este afişat meniul de navigare cu submeniurile about, elegance, fitness, cosmo, technology, goodies, contest). Dacă daţi click pe un punct din meniu, apare sus la mijlocul ecranului un buton cu informaţia loading, apoi titlu şi drag here, trageţi de buton şi se va deschide întreaga pagină (imagine sau text).

Pasul 3: La unele meniuri (about, elegance, fitness, cosmo), după afişarea paginii, se poate merge la dreapta ecranului, la mijloc, şi va apărea un nou buton drag here, trageţi de el şi o jumătate a paginii se va umple de informaţii.

Pasul 4 (special): Meniul „goodies” propune spre descărcare wallpapere şi screensavere la rezoluţii foarte bune.

Cu un asemenea sit nu e de mirare că firma Elan are parte de vânzări foarte bune, chiar şi în cazul unei ierni de scurtă durată.

La final un joc de cuvinte: Sper ca acest sit să nu vă ia, să nu vă oprească din elanul necesar construcţiei unui sit personal.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *