De relaxare: Virus 2


Astăzi vă propunem să vă relaxaţi virusând! Inofensiv. Este un alt joc flash care pe unii îi va pasiona, pe alţii nu. Este un joc de logică ce îmi aminteşte de acela cu becurile în care când aprinzi/stingi un bec se sting/aprind cele dimprejur şi trebuie să continui până le sting pe toate (lights-out). Doar că în Virus 2 scopul este acela al "infestării" cu o culoare unică a întregii table (de celule?). Aveţi un număr de încercări posibile (la început 35), şi, cu cât avansaţi, cu atâta acest număr scade, jocul devenind mai dificil.

img231

În banda de jos aveţi la dispoziţie în banda de jos nişte culori: trebuie să alegeţi culorile astfel încât să invadaţi cât mai rapid întreaga tablă. Vă veţi dezvolta propriile strategii odată ce aţi început să îl jucaţi. Prima oară aş fi avut nevoie de 37 de mutări şi am pierdut, dar a doua oară am terminat în 29 de mutări! Nu vă va pasiona zile întregi, dar pentru câteva minute de relaxare merge. Pentru pasionaţii de astfel de jocuri poate să consume chiar ore.

Vă recomandăm să jucaţi pe tot ecranul dând click aici. Dar îl aveţi şi mai jos. Se pare că nu mai merge… Încercaţi de aici.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

1 comentariu

  1. mihai.sorel spune:

    Mi-a ocupat jumatate de oră astăzi jocul …


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *