Grupuri Flickr „spectacular”-e


De grupuri Yahoo am mai auzit. La fel şi de grupuri Google. Nu am prea băgat însă de seamă că există şi grupuri Flickr. În caz că sunteţi interesat să porniţi unul, răspunsuri la cele mai frecvente întrebări le găsiţi aici. În principal există două feluri de grupuri Flickr: deschise şi închise (private). Grupurile deschise pot fi tot de două feluri: deschise total şi deschise (adică publice, oricine poate să vadă imaginile) dar accesul pentru cei care vor să publice se face doar cu invitaţie. Da, un mod mai select care a deschis calea spre unele grupuri Flickr de calitate. Despre ele vreau să vă scriu astăzi. Mergeţi pe pagina grupurilor şi căutaţi cuvântul "spectacular" sau vedeţi direct legătura următoare:

http://www.flickr.com/search/groups/?q=spectacular

img232

Veţi vedea că există peste 300 de grupuri care includ în titlu cuvântul spectacular, dar merită atenţie cele la care în paranteză scrie invite only, semn al unei selecţii calitative mai deosebite.

Atenţie: riscaţi să vă tot uitaţi şi să vă tot uitaţi… uitând de timp! Sunt câteva grupuri care reunesc mii de fotografii, de la mii de fotografi. Iată o selecţie a unor grupuri care mie mi-au atras atenţia:

http://www.flickr.com/groups/spectacular_animals/

http://www.flickr.com/groups/spectacular_landscapes/

http://www.flickr.com/groups/spectacular_insects/

http://www.flickr.com/groups/spectacular_skyscapes/

http://www.flickr.com/groups/spectacular_objects/

http://www.flickr.com/groups/spectacular_nature/

Dacă doriţi să intraţi într-un astfel de grup trebuie să propuneţi o singură fotografie a Dvs, reprezentativă. Dacă nu aveţi, nici o problemă: vă puteţi bucura privirea cu nenumărate fotografii excelente.

img233

Odată ajuns la un grup, daţi click pe More photos… şi apoi puteţi da click fie individual pe imagini şi plimba prin galerii, fie să le vedeţi ca un slideshow: căutaţi în partea de sus a paginii textul View as slideshow…

img234


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *