Doar azi gratuit: Nautilus 3D Screensaver


De când a dublat oferta zilnică, GiveAwayOfTheDay.com a inclus screensaverele oferite ocazional la sectorul programe. (Nu cred că am menţionat până acum: în urmă cu câteva săptămâni situl şi-a deschis şi o versiune în germană – pentru cei care preferă această limbă în locul englezei.) Astăzi oferta constă dintr-un joc pe care nu mă grăbesc să îl recomand, Bubble Bobble Word, fiind de o grafică cel puţin medie, nestrălucind nici ca idee, şi un screensaver care mi-a atras atenţia: Nautilus 3D Screensaver.

img237

Dacă aţi mai urmărit şi alte oferte, tot de la 3D Planesoft, atunci ar trebui deja să aveţi o mini-colecţie de screensavere 3D. Ele vă sunt centralizate cu ajutorul la 3Planesoft Screensaver Manager, de unde aveţi posibilitatea de a seta ca la fiecare lansare de screensaver să fie ales altul din serie (aşa, ca variaţie). Nautilus 3D Screensaver vă poartă, după cum vă aşteptaţi, printr-o lume subacvatică. Grafica este bună, muzica plăcută dar se repetă prea rapid. În drumul lui, submarinul va întâlni epave şi cetăţi scufundate, ce crează o atmosferă misterioasă. E gratuit, aşa că nu aveţi de pierdut nimic instalându-l. Pagina screensaverului pe situl producătorului o găsiţi mergând aici. Are cam 9MB şi poate fi descărcat de aici.

img238

Atenţie: acesta este un screensaver comercial. Astăzi este oferit gratuit prin GiveAwayOfTheDay. Dacă încă nu cunoaşteţi oferta, iată ce trebuie să ştiţi:

– screensaverul este gratuit doar dacă îl descărcaţi astăzi şi îl instalaţi astăzi (un “astăzi” relativ: de fapt de la ora 10AM – ora României – a unei zile, până a doua zi dimineaţa la 10AM – consultaţi data articolului)
– rămâne gratuit până la prima reinstalare a sistemului de operare
– nu beneficiaţi de upgrade-uri sau sau suport tehnic din partea producătorului
– dacă l-aţi instalat după ce a trecut oferta, nu mai este gratuit (activarea nu funcţionează)
– chiar dacă aţi descărcat astăzi screensaverul, nu îl veţi putea instala peste o lună, nici măcar pe propriul calculator
– pentru ca screensaverul să devină înregistrat (gratuit), trebuie să fiţi conectat la internet şi să lansaţi fişierul Activate.exe din arhiva programului
– gratuitatea se aplică doar pentru utilizări personale
– staţi cu ochii pe CNet.ro pentru a afla despre alte programe utile oferite gratuit – dacă nu ne citiţi la timp, cine ştie ce scăpaţi
– de regulă programele oferite gratuit sunt mici, utilitare, jocuri, screensavere (în nici un caz Photoshop sau Dreamweaver sau MS Office)


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

1 comentariu

  1. -Hawkeye- spune:

    Am probat si celelalte screensavere. Sincer, n-am cuvinte… unele sunt perfecte! Bine ca mi-am amintit sa instalez programul la timp.
    Thanks! 😛


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *