Doar azi gratuit: Advanced WindowsCare Professional


GiveAwayOfTheDay.com oferă astăzi gratuit un program care merită atenţia: Advanced WindowsCare Professional. Dacă aţi folosit până acum varianta personală, gratuită, veţi fi bucuroşi să puteţi trece pe varianta comercială (cel puţin până reinstalaţi sistemul). Dacă nu, puteţi încerca direct varianta profesională, ştiind că, şi după ce veţi reinstala sistemul veţi putea apela – dacă aţi devenit fan al programului – la varianta personală.

img267

Ce face acest program? Multe: verifică regiştrii şi corectează probleme; caută urme de spyware-uri şi adware-uri pe calculator, eliminându-le; verifică diversele configuraţii ale sistemului putând propune optimizări; vă ajută să scăpaţi de programele care se lansează automat cu sistemul de operare fără ca Dvs să fi dorit aceasta… Este foarte simplu de folosit, fiind gândit pentru neiniţiaţi, dar având şi unele facilităţi la care este recomandat să recurgă doar cei avansaţi. Ca de obicei în cazul acestor programe, la detecţie nu vă speriaţi de numărul mare de "probleme" găsite, multe fiind relativ nevinovate, sau cel puţin nu foarte grave. În plus programul este astfel conceput încât să uitaţi de el: în fundal, fără ca Dvs să ştiţi, el va lucra – adică îşi va actualiza definiţiile, va scana, va proteja calculatorul Dvs.

Închei prezentarea preluând de pe situl producătorului tabelul comparativ versiune profesională versus versiune personală.

img268

Atenţie: acesta este un program comercial. Astăzi este oferit gratuit prin GiveAwayOfTheDay. Dacă încă nu cunoaşteţi oferta, iată ce trebuie să ştiţi:
– programul este gratuit doar dacă îl descărcaţi astăzi şi îl instalaţi astăzi (un “astăzi” relativ: de fapt de la ora 10AM – ora României – a unei zile, până a doua zi dimineaţa la 10AM)
– rămâne gratuit până la prima reinstalare a sistemului de operare – nu beneficiaţi de upgrade-uri sau sau suport tehnic din partea producătorului
– dacă l-aţi instalat după ce a trecut oferta, nu mai este gratuit (activarea nu funcţionează)
– chiar dacă aţi descărcat astăzi programul, nu îl veţi putea instala peste o lună, nici măcar pe propriul calculator
– pentru ca programul să devină înregistrat (gratuit), trebuie să fiţi conectat la internet şi să lansaţi fişierul Activate.exe din arhiva programului
– gratuitatea se aplică doar pentru utilizări personale
– staţi cu ochii pe CNet.ro pentru a afla despre alte programe utile oferite gratuit – dacă nu ne citiţi la timp, cine ştie ce scăpaţi
– de regulă programele oferite gratuit sunt mici, utilitare, jocuri, screensavere (în nici un caz Photoshop sau Dreamweaver sau MS Office)


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

2 comentarii

  1. jürgen.toth spune:

    Am descarcat si instalat de doua ori si de fiecare dupa scanare mi-a afisat „Trial Version” si nu a dorit sa rezolve problemele identificate. Asta desi am activat cheia data de pe GiveAwayOfTheDay.com. Nu inteleg rostul ofertei, asa pot folosi imediat varianta gratuita. Site-ul are oferte bune insa cateodata i se intampla niste neatentii de incepatori, au mai prezentat odata un program gratuit ca fiind comercial.

  2. jürgen.toth spune:

    Trebuie sa revin cu un al doilea comentariu reparatoriu. La o a treia incercare de instalare am dezactivat programul firewall si totul a decurs normal. Deci de data aceasta nu a fost neatentia GiveAwayOfTheDay.com, ci nestiinta mea. Scuze.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *