WordPress şi DivShare


Vineri, DivShare.com, despre care am mai scris pentru că este într-adevăr o soluţie remarcabilă pentru găzduirea online de fişiere, a lansat un plugin special pentru WordPress. Ce înseamnă aceasta? Dacă folosiţi WordPress într-un cont în care spaţiul reprezintă o problemă (de exemplu pe WordPress.com), atunci puteţi combina WordPress cu DivShare. Desigur, prima utilizare (în relaţie cu WordPress) ar fi fişierele grafice, dar teoretic puteţi folosi DivShare pentru a depozita orice: alte fişiere, inclusiv MP3 (amintiţi-vă din articolul anterior că DivShare oferă un flash pentru inserarea de piese MP3 în pagină!).

img

Pluginul DivShare Uploaded a făcut mari furori de vineri, luni fiind adus în versiunea de lansare, 1.0. De apreciat că producătorii au ţinut cont de cerinţele formulate de utilizatori în cele trei zile de beta! Informaţii despre versiunea 1.0 găsiţi aici. Iată şi linkul pentru descărcarea pluginului. O imagine cu pluginul în acţiune am pus mai jos, mai multe găsindu-se aici. După cum vedeţi, pluginul înlocuieşte aria clasică de upload cu care vine WordPress, dar, la cererea utilizatorilor, se poate oricând reveni la ea. Este nevoie de o cheie pentru folosirea pluginului dar, nici o problemă, se obţine gratuit cu un cont pe DivShare: mergeţi la My Profile şi de acolo apăsaţi Generate a Key.

img1

DivShare este din fericire unul dintre acele situri unde simţi că se lucrează spre îmbunătăţirea serviciilor. Acum câteva zile, probabil o săptămână, s-a adăugat un indicator procentual pentru încărcarea fişierelor (până acum era doar un gif animat semn că încărcarea nu a murit… încă). Mai mult, se pot defini fişiere private, la care deci să aveţi acces doar Dvs. Abia aştept ca DivShare să ofere pentru inserarea în pagină un sistem pentru fişiere video în flash (flv sau swf) cam ca la MP3. Ar fi excelent.

img2


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

2 comentarii

 1. Shumilica spune:

  Trebuie menţionat faptul că Generate Key nu este în my profile ci în my account: http://www.divshare.com/members/account , în partea dreaptă a site-ului.
  În rest sunt de acord: divshare.com este un site pe care observ că poţi să te bazezi (chiar dacă un video de aproximativ 100 de mega a fost procesat de către divshare în aproximativ 2 ore).
  Toate cele bune.
  P.S. CNET.ro mi-a lăsat o impresie foarte bună şi am devenit vizitator zilnic. Felicitări, spor şi dorinţă mare de informare şi în continuare.

 2. radu.capan spune:

  Mulţumim de comentariu, de observaţie şi de încurajare!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *