CNet.ro: creştem încet, dar sigur


La final de lună, deşi februarie a avut mai puţine zile decât ianuarie, numărul de vizite şi de pagini încărcate a crescut. După cum vedeţi în graficul de mai jos, ne aflăm într-o continuă creştere (picajul din decembrie este în principiu de înţeles, fiind o lună cu sărbători religioase importante).

img7

Un alt indicator al succesului pe care îl înregistrăm este dat de trafic. Atenţie, nu vorbim de traficul general (adică nu includem zecile de subsituri CNet.ro pe care le găzduim, ci ne referim doar la CNet.ro). În noiembrie am "păpat" 5.22GB. În decembrie 5.90GM. În ianuarie 9.46GB. În februarie 11.82GB. Să sperăm că lăţimea de bandă consumată nu va creşte tot în acest ritm, altfel ne vom trezi la un moment dat că în două-trei săptămâni ne-am consumat "raţia" lunară.

Avem peste 100 de persoane abonate prin email (care primesc deci zilnic un email cu noutăţile… doriţi şi Dvs? mergeţi aici), şi numărul de persoane, per ansamblu, care ne urmăresc prin RSS a atins în unele zile 180… Peste 500 de vizite zilnic, frecvent fiind pe sit, simultan, câte 5… 10… 15 persoane. Este un interes care ne bucură!

Echipa noastră este deschisă colaborării cu alte persoane (a se citi aici detalii). Nu trebuie să fiţi catolic pentru a scrie aici 🙂 . Tot ce cerem însă este seriozitate şi moralitate. Gândiţi-vă bine: nu cumva aţi putea deveni şi Dvs autor la CNet.ro? Nu alungaţi rapid gândul ci rumegaţi-l în tihnă. Noi vom fi tot aici şi mâine, adică în martie.

Mulţumim că ne citiţi!


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

2 comentarii

  1. -Hawkeye- spune:

    Eu va urmaresc prin RSS, ca e mai usor, asa ca m-am dezabonat de la anuntul prin email.
    Oricum, nu mai prea folosesc id-ul cu care m-am inscris initial 🙂

  2. Raimi spune:

    Imi place noul cnet.ro. Este un sit in care daca nu zilnic, cel putin aproape zilnic citesti si inveti ceva nou si util intr-ale IT-ului. Este un proiect ce merita a fi incurajat si facut cunoscut multora. Sunt alaturi de voi chiar daca am ramas demult „codas” doar cu un art. O sa am in vedere faptul de a nu mai fi codas …. Succes pe mai daparte!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *