Doar azi gratuit: Master of Defense


GiveAwayOfTheDay.com oferă astăzi un program care nu mi s-a părut cine ştie ce, SnapTouch, şi un joc care are grafică 3D şi sunt convins că anumite persoane vor fi interesat de el: Master of Defense. Jocul are 15MB, poate fi descărcat de aici, şi, dacă îl instalaţi şi activaţi astăzi, este gratuit. Înainte însă aruncaţi un ochi pe el, eventual chiar de pe bogatul sit al producătorului.

img

Este vorba în principiu de un joc de strategie în care vă asumaţi rolul unui brav erou, care a fost ales să apere un străvechi regat de hoardele de monştri. Trebuie să faceţi faţă atacurilor monştrilor să se evitaţi ca aceştia să captureze oamenii din castelul Dvs.

Pentru aceasta trebuie să construiţi turnuri în calea hoardelor şi să faceţi vrăji. Ca în orice joc de acest gen construcţiile au tipuri şi costuri diferite (land tower, magic tower, plant tower…). Şi monştrii sunt de diferite tipuri, unii atacând de jos, alţii prin aer. Pe situl jocului veţi găsi diverse sfaturi pentru a reuşi în misiunea Dvs.

img1 img2

img3 img4

Atenţie: acesta este un joc comercial. Astăzi este oferit gratuit prin GiveAwayOfTheDay. Dacă încă nu ştiţi oferta, iată ce trebuie să ştiţi:

– jocul este gratuit doar dacă îl descărcaţi astăzi şi îl instalaţi astăzi (un “astăzi” relativ: de fapt de la ora 10AM – ora României – a unei zile, până a doua zi dimineaţa la 10AM)
– rămâne gratuit până la prima reinstalare a sistemului de operare
– nu beneficiaţi de upgrade-uri sau sau suport tehnic din partea producătorului
– dacă l-aţi instalat după ce a trecut oferta, nu mai este gratuit (activarea nu funcţionează)
– chiar dacă aţi descărcat astăzi jocul, nu îl veţi putea instala peste o lună, nici măcar pe propriul calculator
– pentru ca jocul să devină înregistrat (gratuit), trebuie să fiţi conectat la internet şi să lansaţi fişierul Activate.exe din arhiva programului
– gratuitatea se aplică doar pentru utilizări personale
– staţi cu ochii pe CNet.ro pentru a afla despre alte programe şi jocuri utile oferite gratuit – dacă nu ne citiţi la timp, cine ştie ce scăpaţi
– de regulă programele oferite gratuit sunt mici, utilitare, jocuri, screensavere (în nici un caz Photoshop sau Dreamweaver sau MS Office)


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *