Doar azi gratuit: Mini Golf


De la GiveAwayOfTheDay.com avem astăzi un program, AVS Audio Recorder, care mie nu mi-a atras atenţia, şi un joc, Mini Golf, a cărui grafică mi s-a părut deosebită.

img4

L-am instalat (10MB), după activarea gratuită, şi l-am testat puţin. Grafica este reuşită, la fel şi muzica. Atmosfera este una… cum să o numesc?… ca(m) de poveşti, adică plăcută. Vizitaţi pagina aceasta pentru a vedea multe, multe capturi şi la dimensiune mai mare. Câteva pun şi eu mai jos. Mânuirea este simplă, evident cu mouse-ul, cu el stabilind unghiul şi forţa loviturii. Există desigur tot felul de provocări în spaţiul 3D, aşa că nu vă aşteptaţi să fie foarte simplu. În plus mingea, lovită prea tare, poate ieşi din spaţiul verde. Deci trebuie să vă calculaţi bine. Dacă sunteţi adeptul jocurilor de acest fel, calme, veţi putea petrece ore în compania lui. În caz că aţi ratat oferta specială, noi am publicat acum ceva vreme un joc similar, în flash, desigur nu de acelaşi nivel, intitulat tot MiniGolf.

img5 img6

img7 img8

Atenţie: acesta este un joc comercial. Astăzi este oferit gratuit prin GiveAwayOfTheDay. Dacă încă nu ştiţi oferta, iată ce trebuie să ştiţi:

– jocul este gratuit doar dacă îl descărcaţi astăzi şi îl instalaţi astăzi (un “astăzi” relativ: de fapt de la ora 10AM – ora României – a unei zile, până a doua zi dimineaţa la 10AM)
– rămâne gratuit până la prima reinstalare a sistemului de operare
– nu beneficiaţi de upgrade-uri sau sau suport tehnic din partea producătorului
– dacă l-aţi instalat după ce a trecut oferta, nu mai este gratuit (activarea nu funcţionează)
– chiar dacă aţi descărcat astăzi jocul, nu îl veţi putea instala peste o lună, nici măcar pe propriul calculator
– pentru ca jocul să devină înregistrat (gratuit), trebuie să fiţi conectat la internet şi să lansaţi fişierul Activate.exe din arhiva programului
– gratuitatea se aplică doar pentru utilizări personale
– staţi cu ochii pe CNet.ro pentru a afla despre alte programe şi jocuri utile oferite gratuit – dacă nu ne citiţi la timp, cine ştie ce scăpaţi
– de regulă programele oferite gratuit sunt mici, utilitare, jocuri, screensavere (în nici un caz Photoshop sau Dreamweaver sau MS Office)


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *