Wallpapere (pentru) Vista


În pregătirea lansării versiunii Vista a sistemului de operare Windows, Microsoft a căutat cele mai bune fotografii pentru a le pune ca wallpapere. În procesul de selecţie, multe au căzut nu pentru că nu ar fi fost bune, ci pentru că Microsoft a căutat să aleagă cele mai bune. Hamad Darwish a prezentat vreo 30 de fotografii, doar două fiind acceptate. El le-a publicat, mici, într-un cont Flickr.

img

Înainte să fiţi dezamăgiţi că sunt la dimensiuni mici aflaţi că ele există undeva şi la rezoluţie mare (1920×1200 pixeli! ce ziceţi?). Fotograful le-a publicat pe situl său personal, partea şi mai bună fiind că le-a unit într-o arhivă de 30MB, pe care o puteţi descărca de la una dintre cele trei variante: 1, 2, 3. Sunt fotografii superbe, la o dimensiune mare care să satisfacă chiar şi cele mai uriaşe monitoare. Dacă vă place fotografia sau sunteţi foarte select cu ce puneţi ca wallpaper, arhiva lui Darwish vă va încânta.

Microsoft a analizat 10.000 de imagini înainte să aleagă setul pentru wallpaperele Vista. Două treimi au fost cumpărate de la fotografi profesionişti. Câteva au fost depistate prin Flickr. Cinci au aparţinut unor salariaţi ai Microsoft.

În fine, la final o legătură spre o pagină cu doar două wallpapere (dar la diverse dimensiuni), descrise de cineva ca cele mai stylish wallpapere pentru Vista. Dacă este aşa puteţi aprecia privindu-le mai jos sau descărcându-le de la locaţia originală, la dimensiuni din nou de peste 1900 pixeli.

img1


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *