Doar azi gratuit: FTP Synchronizer Professional şi Gem Ball: Ancient Legends


Astăzi GiveAwayOfTheDay.com are la capitolul program o ofertă care îi poate tenta pe mulţi webmasteri: FTP Syncronizer Professional. Dar doar pentru webmasteri ce întreţin unul sau doar câteva situri şi care nu au structuri de directoare foarte stufoase. De ce? Este o limitare total neinspirata după mine, la o ediţie "Professional" să pui limitare maxim 5 profile şi maxim 20 de directoare (versus ediţia "Enterprise"). Dacă aveţi un sit cu peste 20 de directoare puteţi încerca să le împărţiţi pe mai multe profile.

img99

Şi uite aşa m-am lungit cu criticile fără să spun ce face programul: permite sincronizarea prin FTP a unui sit dezvoltat local cu versiunea lui online. Majoritatea webmasterilor dezvoltă siturile local şi publică apoi online modificările (dacă nu folosesc un CMS). În acest caz poate fi un chin să ţii minte ce fişiere ai modificat! Aici ajută programele de sincronizare (eu folosesc unul de mulţi ani, un program comercial dar pe care îl am absolut legal: Site Publisher, o comoară pentru timpul meu). Vă definiţi un profil, însemnând locaţia de pe harddisk şi locaţia de pe web, daţi datele de FTP, şi programul se asigură că ce aţi modificat local este publicat online. Puteţi defini apoi diverse reguli suplimentare pentru a exclude anumite directoare sau anumite fişiere. Pe viitor când mai actualizaţi un sit ajunge să lansaţi programul de configurare şi cu un click el publică doar ce aţi actualizat local. Nu e frumos? Aflaţi mai multe informaţii aici despre programul care costă în mod normal 50usd, astăzi e gratuit.

Jocul oferit astăzi gratuit se numeşte Gem Bal: Ancient Legends. Un nume lung pentru un joc care se explică scurt: Arkanoid. Capturi grafice mai multe şi mai mari găsiţi pe situl producătorului. După cum mai spuneam zilele trecute, partea frumoasă cu GiveAwayOfTheDay la capitolul jocuri este că ideile revin: dacă aţi ratat un Arkanoid mai vechi, îl puteţi descărca pe acesta. Dacă l-aţi ratat pe acesta, fiţi siguri că jocuri tip Arkanoid vor mai reveni. Nu l-am instalat dar pare a avea o grafică frumoasă şi 150 de nivele, ceea ce înseamnă că vă poate menţine atenţia zile dacă nu săptămâni. Are 12MB şi doar astăzi e gratuit descărcându-l de aici, altfel costă 20usd.

img100 img101

img102 img103

Atenţie: programul şi jocul sunt comerciale. Astăzi sunt oferite gratuit prin Game.GiveAwayOfTheDay. Dacă încă nu cunoaşteţi oferta, iată ce trebuie să ştiţi:

– produsul este gratuit doar dacă îl descărcaţi astăzi şi îl instalaţi astăzi (un “astăzi” relativ: de fapt de la ora 10AM – ora României – a unei zile, până a doua zi dimineaţa la 10AM)
– rămâne gratuit până la prima reinstalare a sistemului de operare
– nu beneficiaţi de upgrade-uri sau sau suport tehnic din partea producătorului
– dacă l-aţi instalat după ce a trecut oferta, nu mai este gratuit (activarea nu funcţionează)
– chiar dacă aţi descărcat astăzi pachetul, nu îl veţi putea instala peste o lună, nici măcar pe propriul calculator
– pentru ca produsul să devină înregistrat (gratuit), trebuie să fiţi conectat la internet şi să lansaţi fişierul Activate.exe din arhiva descărcată
– gratuitatea se aplică doar pentru utilizări personale
– staţi cu ochii pe CNet.ro pentru a afla despre alte programe utile şi jocuri oferite gratuit – dacă nu ne citiţi la timp, cine ştie ce scăpaţi
– de regulă programele oferite gratuit sunt mici, utilitare, jocuri, screensavere (în nici un caz Photoshop sau Dreamweaver sau MS Office)


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *