Ubuntu.com are o nouă faţă


Ubuntu se apropie de versiunea 7.04. O dată la şase luni apare o versiune nouă, numărul versiunii fiind o combinaţie an.lună (astfel, ultima versiune a fost 6.10, adică octombrie 2006, în timp ce următoarea versiune va fi 7.04, adică din aprilie 2007). Aventuroşii pot pregusta Ubuntu Feisty Fawn (adică 7.04) mergând la www.ubuntu.com/testing/. Dacă doriţi să citiţi (în engleză) experienţa unuia care a testat a 5-a pre-versiune de la 7.04 atunci vă recomand să mergeţi aici. Sunt curios în special să văd, la momentul potrivit, efectele desktop care, citez din legătura anterioară, "fac Vista şi Mac OSX să pălească în comparaţie".

De astăzi Ubuntu.com şi-a schimbat interfaţa, şi la fel şi UbuntuForums.org. După mine o schimbare inspirată spre un design mai îngrijit. Desigur, nu are cum să mulţumească pe toţi, după cum puteţi vedea pe Digg.com.

Dacă până acum nu aţi văzut Ubuntu şi nu ştiţi cu ce se mănâncă, vă recomand nişte articole mai vechi de pe situl nostru: jurnalul în trei părţi, ghidul de instalare sau rezolvarea capitolului multimedia. Şi iată la final şi nişte recomandări externe, articole pe care le-am sesizat, unele şi citit, în ultima vreme.

10 must have programs for a new Ubuntu user
13 Things to do immediately after installing Ubuntu
The Truth About Switching (What it’s really like to move to Ubuntu)
Ultimate Ubuntu performance tweaking guide
The Perfect Desktop – Ubuntu 6.10 Edgy Eft

Lectură şi navigare plăcută!

img3


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *