Doar azi gratuit: Jungle Heart


GiveAwayOfTheDay.com oferă astăzi gratuit jocul Jungle Heart (10MB). Grafica lui simpatică m-a făcut să îl instalez ca să îl văd cu ochii mei. Personajul principal al jocului este un elefant zburător. La început este cam plăpând, dar după ce mănâncă zece nuci de cocos devine ceva mai puternic: loviturile lui acţionează de la o mai mare distanţă. Cu săgeţile îl manevraţi iar cu spaţiu trageţi în diferiţii inamici. Cu tasta CTRL îl transformaţi din zburător în bilă ce se rostogoleşte, şi invers. Este util acest mod de deplasare atunci când elefantul devine obosit de zburat (culegeţi cât mai mulţi fluturi pentru a avea energie). Eroul nostru trage cu apă, aşa că în drum culegeţi şi frunzele cu apă.

img48

Cine îi sunt inamicii? Papagali, vulturi, dinozauri… Îi puteţi evita sau trage în ei. Ca în orice joc de acest gen aveţi un număr de vieţi (iar pe drum mai apar vieţi), de care depinde continuarea sau oprirea jocului. La o aşa grafică şi aşa idee de joc mă aşteptam să fie mai uşor, adică o plăcere pentru copii. Recunosc că nu sunt un jucător pasionat, dar după câteva nivele m-am blocat şi m-aş mira copiii mei să se descurce mai bine. Mi-ar fi plăcut să aibă nivele de dificultate jocul, dar nu are. Oricum, eu nu sunt un reper bun: probabil că mulţi puşti din ziua de astăzi ar "fuma" acest joc (adică ar ajunge până la final) într-o oră, timp în care eu poate abia aş depăşi nivelul 5. E gratuit! E copilăros! E distractiv! Dacă vă interesează, astăzi e gratuit.

img49 img50

img51 img52

Atenţie: acesta este un program comercial. Astăzi este oferit gratuit prin GiveAwayOfTheDay. Dacă încă nu ştiţi oferta, iată ce trebuie să ştiţi:

– programul este gratuit doar dacă îl descărcaţi astăzi şi îl instalaţi astăzi (un “astăzi” relativ: de fapt de la ora 9AM – ora României – a unei zile, până a doua zi dimineaţa la 9AM)
– rămâne gratuit până la prima reinstalare a sistemului de operare
– nu beneficiaţi de upgrade-uri sau sau suport tehnic din partea producătorului
– dacă l-aţi instalat după ce a trecut oferta, nu mai este gratuit (activarea nu funcţionează)
– chiar dacă aţi descărcat astăzi programul, nu îl veţi putea instala peste o lună, nici măcar pe propriul calculator
– pentru ca programul să devină înregistrat (gratuit), trebuie să fiţi conectat la internet şi să lansaţi fişierul Activate.exe din arhiva programului
– gratuitatea se aplică doar pentru utilizări personale
– staţi cu ochii pe CNet.ro pentru a afla despre alte programe utile oferite gratuit – dacă nu ne citiţi la timp, cine ştie ce scăpaţi
– de regulă programele oferite gratuit sunt mici, utilitare, jocuri, screensavere (în nici un caz Photoshop sau Dreamweaver sau MS Office)


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (2 evaluări, media: 4,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *