Doar azi gratuit: AxySnake


Ofertele GiveAwayOfTheDay din ultimele zile nu au fost prea strălucite. Aş fi sărit şi peste oferta de astăzi dar m-am gândit să încerc totuşi jocul. Capturile nu mi s-au părut convingătoare, dar după ce l-am instalat AxySnake nu mi s-a părut chiar igonorabil (5MB). După cum probabil intuiţi deja, este vorba de clasicul joc Snake mutat în spaţiu tridimensional. Grafica este acceptabilă. Unele aspecte sunt apreciabile (mişcarea şarpelui, textura, merele, ciupercile), altele nu tocmai (gura şarpelui de exemplu).

img1

Jocul are 80 de nivele, deci vă poate reţine atenţia zile întregi. Ca la jocul clasic, Dvs trebuie să manevraţi un şarpe (la alegere din trei) pentru a mânca merele (de diferite culori, plus ciuperci) fără a vă lovi de ziduri. Şarpele cam prostănac mănâncă şi bolovani, după care scutură din cap şi scuipă pietricele (amuzant la început, obositor mai apoi). Am apreciat faptul că jocul are două stiluri: violent şi non-violent. În modul violent marginile teritoriului sunt păzite de nu ştiu ce monstru care omoară sângeros şarpele dacă nu sunteţi atent. În modul non-violent, şarpele se ciocneşte de marginile teritoriului ca de orice obiect nemâncabil din teren. În modul violent, la final monstrul mănâncă şarpele (dacă nu aţi ieşit din teren), iarăşi cu ţâşnire de sânge pe ecran. În modul non-violent, la final se lasă seara şi gata. Există un ceas pe care trebuie să îl urmăriţi. De fapt şi muzica jocului vă ajută, semnalându-vă când "ziua" e aproape de sfârşit, şi pe calea aerului vă soseşte o cheie pe care trebuie să o mâncaţi. Se va deschide atunci poarta de ieşire şi aveţi la dispoziţie un timp limitat pentru a o folosi, altfel aţi pierdut nivelul. De atmosferă în joc mai apar fluturi, dar parcă şi ceva albine care atacă. Dacă vă plac jocurile 3D, încercaţi şi AxySnake!

img3 img4

img5 img6

Atenţie: acesta este un joc comercial. Astăzi este oferit gratuit prin GiveAwayOfTheDay. Dacă încă nu ştiţi oferta, iată ce trebuie să ştiţi:

– jocul este gratuit doar dacă îl descărcaţi astăzi şi îl instalaţi astăzi (un “astăzi” relativ: de fapt de la ora 9AM – ora României – a unei zile, până a doua zi dimineaţa la 9AM)
– rămâne gratuit până la prima reinstalare a sistemului de operare
– nu beneficiaţi de upgrade-uri sau sau suport tehnic din partea producătorului
– dacă l-aţi instalat după ce a trecut oferta, nu mai este gratuit (activarea nu funcţionează)
– chiar dacă aţi descărcat astăzi jocul, nu îl veţi putea instala peste o lună, nici măcar pe propriul calculator
– pentru ca jocul să devină înregistrat (gratuit), trebuie să fiţi conectat la internet şi să lansaţi fişierul Activate.exe din arhiva programului
– gratuitatea se aplică doar pentru utilizări personale
– staţi cu ochii pe CNet.ro pentru a afla despre alte programe şi jocuri utile oferite gratuit – dacă nu ne citiţi la timp, cine ştie ce scăpaţi
– de regulă programele oferite gratuit sunt mici, utilitare, jocuri, screensavere (în nici un caz Photoshop sau Dreamweaver sau MS Office)


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (2 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *