Zoundry Blog Writer


Cu cât scrii pe mai multe bloguri deodată, cu atât un instrument bun de publicat devine mai esenţial. Programul ideal pentru mine pare să nu fi apărut încă, dar recent am descoperit un posibil candidat. Nu acum, în nici un caz, dar dacă va continua să se dezvolte cu paşi rapizi şi tot în această direcţie (pentru moment bună), "riscă" să devină un instrument excelent. Iar găselniţele financiare din spatele lui par că îl vor menţine pe veci gratuit. Este vorba de Zoundry Blog Writer, un program care la începutul acestei luni ajunsese la versiunea 1.0.40. Martie este aproape de final dar o altă versiune nu a apărut încă. O aştept cu nerăbdare. (Din notiţele ce însoţesc noile versiuni ritmul actualizării nu este teribil, aşa că aşteptarea ar putea dura luni.)

img3

Mai întâi să vorbim de gratuitea lui. Programul este absolut gratuit şi – fără să fie insistent şi enervant – invită bloggeri să se înscrie în reţeaua Zoundry pentru a face bani, veniturile fiind împărţite. Dacă nu sunteţi interesat de reţeaua de afiliere de la Zoundry programul poate fi oricum folosit. Acum că am lămurit aceasta, să vedem programul. Impresia mea după câteva zile de utilizare este mixtă: unele detalii sunt extrem de şlefuite, de migălos implementate, în timp ce altele, care le-am aştepta să existe în program, lipsesc pur şi simplu. Probabil orientarea lui spre bloggerii interesaţi de bani provoacă acest dezechilibru, dar speranţa mea este că dacă programul prezintă facilităţi avansate în curând (?) va implementa şi lucrurile elementare. Un exemplu de elementar: la comanda de lipire (paste) merge doar text, nu şi imagine.

Dacă doriţi să vedeţi o listă cu ce oferă programul vă recomand să mergeţi aici. L-am testat în combinaţie cu WordPress şi a funcţionat bine: s-a logat, a putut lua ultimele articole, a putut publica articole, inclusiv cu imagini, nu a avut probleme cu diacriticele… Oferă posibilitatea unei previzualizări a unui articol descărcând informaţiile despre template-ul blogului. Este simplu de folosit iar aspectele care mie mi se par mai deranjante (am spus paste la imagini) pe alţii ar putea să nu îi deranjeze. Dacă nu sunteţi foarte mulţumit de actualul program pentru scris pe bloguri, faceţi o încercare cu produsul de la Zoundry: poate este instrumentul care vă lipsea şi nu ştiaţi!

img2


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

1 comentariu

  1. Raimi spune:

    Am instalat programul… este promitator. Am o singura nelamurire in cadrul contului cu care lucrez [Radu C. stie 🙂 ], la categorii imi apar numele Eparhiilor de cate trei ori, intercalate cu cate o categorie: de exemplu: Biroul de presa Cluj-Gherla de 3 ori, Documente: Lugoj de trei ori s.am.d. I-am dat „refresh online” de mai multe ori dar tot asa mi le-a luat. In rest pana acum e ok, si chiar se simtea nevoia unui astfel de program de editare in blog. Multumim pentru semnalare.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *