PopUri.us: cât de popular este un sit?


Ne place să fim populari 🙂 . La şcoală, la locul de muncă… şi pe internet. Cât de popular este un sit pe care îl facem noi sau altul? Am mai discutat această temă în articolul Cum apreciezi tu alte situri?

Dacă nu doriţi să vă instalaţi extensii, iată un sit care face cam acelaşi lucru: PopUri.us. Apărut peste noapte, situl deja este oferit spre vânzare. Aceasta înseamnă că probabil în curând pagina unică a sitului va include şi reclame. Până atunci PopUri este un sit foarte curat: daţi o adresă web şi aflaţi cât de populară este.

img6

Ce face acest sit? Interoghează (folosind AJAX) diverse surse de pe net care ne pot da o idee despre popularitatea unui sit. Evident, primul este Google PageRank. Vedeţi din capturile de mai jos care sunt aceşti parametri: ranguri, legături înapoi de pe motoare de căutare şi diverse reţele. Pentru unii parametri aveţi legături spre detalii. Scurt şi la obiect, nu?

Nici eu nu am ce să spun mai mult! Dacă pe viitor daţi de un sit şi doriţi să vedeţi cât de credibil este, ţineţi minte de PopUri.us pentru a vă face o idee.

img7 img9


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (2 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *