Something Amiss


Something Amiss este un joc online în construcţie, având pentru moment două capitole din istoria care nu ştim cât de lungă va fi. Este un quest, nu la calitatea grafică a lui Sphere, prezentat săptămâna trecută, dar oricum rezonabil. Şi de fapt pasionaţii de quest-uri nici nu pun atât accent pe aspect cât pe calitatatea puzzle-urilor. Nu pot să garantez pentru aceasta: pe Sphere l-am terminat înainte de a-l prezenta, pe când la actualul joc am terminat capitolul I şi rezolvat câte ceva în capitolul II. Pentru nelămuriri vă recomand ca de obicei JayIsGames, unde cititorii mai lasă hint-uri (vedeţi unde scrie Show Spoiler).

img3

După cum spuneam, pentru moment sunt două capitole. În primul capitol personajul feminim se trezeşte captiv într-un laborator: i s-a spus că trebuie să facă nişte teste de rutină… Primul capitol este foarte scurt (pentru unii poate dezamăgitor de scurt) tot ce trebuie să faceţi este să fiţi atent la ce există prin zonă. Jocul se joacă exclusiv cu mouse-ul. Cursorul se face roşu când sunteţi peste un obiect interacţionabil. Daţi click prelungit când cursorul este roşu şi atunci veţi avea la dispoziţie trei acţiuni: vorbire, privire, ridicare. Obiectele culese pot fi văzute coborând mouse-ul în josul ecranului. La finalul primului capitol primiţi o parolă care vă deschide accesul spre capitolul II.

În al doilea capitol, Alice se trezeşte din Washington D.C. tocmai în junglă! Aici veţi mai mult de explorat iar puzzle-urile sunt mai elaborate. Puteţi salva starea actuală în joc cu escape. Succes în dezlegarea enigmelor şi să sperăm că următoarele capitole vor apare cu o frecvenţă acceptabile, cu îmbunătăţiri grafice şi cu puzzle-uri noi.

img5 img6

img4 img7


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *