Afişează imaginile cu stil


PictureTrail: un alt sit dintr-o lungă serie de situri care ne oferă posibilitatea să ne facem o pagină personală în care să publicăm date despre noi, dar mai ales fotografii. Deschiderea unui cont este gratuită, dar există şi posibilitatea de cont contr-cost, cu facilităţi suplimentare printre care scăparea de reclame. Nu am studiat îndeaproape oferta, deci nu ştiu de exemplu nimic despre limita de fotografii ce pot fi upload-ate. Ceea ce m-a atras sunt galeriile variate şi interesante, ce permit "exportarea" imaginilor în orice pagină web.

img1

Vizitaţi această pagină pentru a vedea cele peste 30 de tipuri de galerii oferite de sit. Câteva le-am grupat în captura de mai jos. Procesul este simplu: vă creaţi un album (desigur, după ce v-aţi deschis un cont), publicaţi în el câteva fotografii (galeriile indică de regulă numărul minim de fotografii) şi… vedeţi rezultatul. Puteţi configura anumiţi parametri la galeria exportată, iar jos în pagina cu galeria generată aveţi un cod HTML pentru a insera galeria în propria pagină! Desigur, galeria va purta reclama "producătorului", preţul clasic pentru ceva gratuit pe internet.

img2

Demonstrativ am inclus ceva făcut la repezeală. Repet, aici găsiţi toate tipurile de galerii. Alegeţi fotografiile şi galeria care vă place cel mai mult, apoi e o joacă să obţineţi un efect special prin care să vă afişaţi imaginile pe situl personal de exemplu.

Cool Slideshows


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (2 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *