SfatulMedicului.ro


Dacă aveţi nevoie de un răspuns urgent la o problemă medicală… atunci nu vizitaţi SfatulMedicului.ro. Dacă timpul nu reprezintă o problemă, acest sit vă poate fi de ajutor. "Sfatulmedicului.ro este o alternativă comodă la consultaţiile la cabinetul medicului, cărora însă nu li se substituie, însă încearcă să asiste în rezolvarea problemelor minore care nu par destul de importante pentru a necesita o consultaţie în persoană, oferind sfaturi, în scopuri informaţionale şi educaţionale, pentru înţelegerea cât mai bună de către utilizatorii site-ului a situaţiei lor de sănătate" – am citat de pe sit.

img14

Paşii ar fi trei:

1. Vă înregistraţi şi beneficiaţi instant de îngrijirea online a unei întregi echipe de medici specialişti.

2. Folosiţi manechinul pentru a indica echipei de medici specialişti ai Institutului Clinic Fundeni problemele Dvs. de sănătate.

3. Răspundeţi întrebărilor special concepute de catre medicii specialişti şi veţi primi răspuns într-un interval de 48-72 de ore.

Pe lună puteţi apela de trei ori la astfel de consultări online. Nu am testat serviciul doar m-am bucurat că există aşa ceva. Poate nu strică un semn de carte la el?

img15

Închei cu alte citate din prezentarea sitului: "Am creat sfatulmedicului.ro li pentru persoanele care, în lipsa unui sfat cât de cât avizat, îşi iau sănătatea în propriile mâini şi îşi administrează după ureche (vai, dar medicamentele se iau de regulă pe cale orală 🙂 – nota mea) diverse doze de medicamente, pe care au auzit că trebuie să le ia în situaţiile respective. Prin înscrierea pe www.sfatulmedicului.ro, aceştia vor avea ocazia să întrebe un specialist înainte de a se îndopa cu medicamente, şi să ia decizia corectă pentru a-şi ameliora starea de sănătate, iar dacă decizia care va trebui luată va fi vizita unui cabinet medical, în persoană, medicii care oferă sfaturi pe www.sfatulmedicului.ro vor face tot posibilul pentru a-l convinge pe utilizator de importanţa acestui pas."

"Nu în ultimul rând, există afecţiuni ruşinoase, pe care unii pacienţi evită sau întârzie să le trateze, acestea având efecte grave asupra lor. Sfatulmedicului le oferă acestor pacienţi confidenţialitate şi anonimitate totală, pentru a afla rapid cum să se trateze. Vă aşteptăm pe sfatulmedicului.ro cu întrebări despre starea dvs curentă de sănătate sau despre orice alte probleme legate de sănătate sau afecţiuni fizice. Medicii noştri vă stau la dispoziţie, şi veţi primi un răspuns în 48-72 de ore."


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (3 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

10 comentarii

 1. ada spune:

  Ne bucura faptul ca v-a placut siteul nostru.

 2. rus aurelia alina spune:

  Am incercat sa ma loghez la informatii online sfatul medicului.ro dar i-mi spune ca e-mail invalid de ce?

 3. muraru spune:

  Daca primesc informatii medicale de orice fel, trebuie sa le platesc?

 4. ada spune:

  Nu trebuie sa platiti nimic, trebuie doar sa va inscrieti la newsletter.

 5. banita daniela spune:

  Este un site f. avantajos!!! Felicitari celor care l-au creat! Eu am trimis la sfatulmed.ro astept raspunsul dar de fapt ma confrunt si cu alte pb de sanatate!!! Va doresc multa sanatate! Ca si d-stra aveti nevoie!

 6. breazu andreea spune:

  Super tare site-ul, asa da site.

 7. barbu alisa spune:

  Am scris de nenumarate ori diferite probleme si la toate am primit raspuns. Bravo.

 8. D spune:

  Cum se fac inscrierile medicilor?

 9. banc ileana spune:

  Cred ca este un site foarte folositor oamenilor.

 10. Camelia Toma spune:

  Daca ma abonez la newsleter sfatulmedicului.ro platesc?


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *