Doar azi gratuit: Animal Empire


Din nou şi din nou ofertele de la GiveAwayOfTheDay au fost neinteresante mult timp. Ca să nu uităm că există (zilnic se oferă un program şi un joc gratuit) astăzi semnalez jocul Animal Empire. Este pentru copii (mici), aşa că dacă aveţi copii apreciaţi dacă doriţi să îl descărcaţi (6MB).

img

Jocul vă prezintă animale pe bandă rulantă… de fapt benzi rulante. În partea de jos a ecranului sosesc animale, iar Dvs trebuie să le trageţi cu mouse-ul peste profilul gri din benzile derulante. Contra cronometru! Dacă aţi ridicat un animal şi nu aveţi unde să îl puneţi, îl puteţi arunca la coş (zona Discard din stânga-jos). Când o bandă se umple, dispare. Jocul se încheie (adică treceţi la următorul nivel – 132 în total) atunci când aţi umplut fiecare bandă. Există două moduri de joc: cel tocmai descris şi al doilea în care după ce aţi ales un animal din partea de jos trebuie să daţi click dreapta până când găsiţi poziţia lui bună pentru a-l pune pe tablă (adică pisica nu mai este simplu pisica, ci este pisică ce stă, pisică ce îşi linge laba sau pisică ce doarme; pentru fiecare animal există mai multe poziţii). Jocul presupune gândire dar şi rapiditate în mişcări. Pentru o anumită vârstă va fi excelent.

img5 img2

img3 img4

Atenţie: acesta este un joc comercial. Astăzi este oferit gratuit prin GiveAwayOfTheDay. Dacă încă nu ştiţi oferta, iată ce trebuie să ştiţi:

– jocul este gratuit doar dacă îl descărcaţi astăzi şi îl instalaţi astăzi (un “astăzi” relativ: de fapt de la ora 10AM – ora României – a unei zile, până a doua zi dimineaţa la 10AM)
– rămâne gratuit până la prima reinstalare a sistemului de operare
– nu beneficiaţi de upgrade-uri sau sau suport tehnic din partea producătorului
– dacă l-aţi instalat după ce a trecut oferta, nu mai este gratuit (activarea nu funcţionează)
– chiar dacă aţi descărcat astăzi jocul, nu îl veţi putea instala peste o lună, nici măcar pe propriul calculator
– pentru ca jocul să devină înregistrat (gratuit), trebuie să fiţi conectat la internet şi să lansaţi fişierul Activate.exe din arhiva programului
– gratuitatea se aplică doar pentru utilizări personale
– staţi cu ochii pe CNet.ro pentru a afla despre alte programe şi jocuri utile oferite gratuit – dacă nu ne citiţi la timp, cine ştie ce scăpaţi
– de regulă programele oferite gratuit sunt mici, utilitare, jocuri, screensavere (în nici un caz Photoshop sau Dreamweaver sau MS Office)


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *