Doar azi gratuit: Green Fields 3D şi Gem Zone


Comunitatea din jurul la GiveAwayOfTheDay.com, situl care oferă zilinic gratuit un program şi un joc în mod normal comerciale, s-a săturat de screensavere. Dacă veţi citi comentariile de la screensaverul oferit astăzi, Green Field 3D, veţi vedea câtă patimă pun unii. Salvează (save) ceva screensavere până la urmă? Probabil că cel mai "sănătos" screensaver este… stingerea monitorului, dar cu toate acestea screensaverele au provocat o industrie în jurul lor. Rixane.com este un membru al acestei industrii, oferind mai multe screensavere plăcute care ne plimbă deasupra oceanelor (a fost gratuit acum ceva vreme), iar acum deasupra ierbii.

img3

Exceptând iarba care, deşi bine realizată, nu este prea pâmânteană – sau nu cunosc eu toate speciile – screensaverul este plăcut, atât vizual cât şi auditiv (atenţie: vă creşte pofta de a părăsi cimentul oraşului pentru o ieşire în natură). Pentru 2MB cât are, eu spun că merită instalat, pus alături de altele pe care le aveţi deja probabil. Cât despre jocul oferit gratuit astăzi, el face parte dintr-o gamă cunoscută, fiind pur şi simplu o altă implementare. Gem Zone (4MB) nu este cu gemuri 🙂 ci cu pietre preţioase pe care trebuie să le aranjaţi trei în linie pentru a le face să dispară. Cunoaşteţi genul, sunt sigur, aşa că nu mai zăbovesc să îl descriu (la urma urmelor Paştele bate tot mai tare la uşă). Dacă vă interesează, instalaţi-l în timpul util şi distraţi-vă.

img4 img5

Atenţie: programul şi jocul sunt comerciale. Astăzi sunt oferite gratuit prin Game.GiveAwayOfTheDay. Dacă încă nu cunoaşteţi oferta, iată ce trebuie să ştiţi:

– produsul este gratuit doar dacă îl descărcaţi astăzi şi îl instalaţi astăzi (un “astăzi” relativ: de fapt de la ora 10AM – ora României – a unei zile, până a doua zi dimineaţa la 10AM)
– rămâne gratuit până la prima reinstalare a sistemului de operare
– nu beneficiaţi de upgrade-uri sau sau suport tehnic din partea producătorului
– dacă l-aţi instalat după ce a trecut oferta, nu mai este gratuit (activarea nu funcţionează)
– chiar dacă aţi descărcat astăzi pachetul, nu îl veţi putea instala peste o lună, nici măcar pe propriul calculator
– pentru ca produsul să devină înregistrat (gratuit), trebuie să fiţi conectat la internet şi să lansaţi fişierul Activate.exe din arhiva descărcată
– gratuitatea se aplică doar pentru utilizări personale
– staţi cu ochii pe CNet.ro pentru a afla despre alte programe utile şi jocuri oferite gratuit – dacă nu ne citiţi la timp, cine ştie ce scăpaţi
– de regulă programele oferite gratuit sunt mici, utilitare, jocuri, screensavere (în nici un caz Photoshop sau Dreamweaver sau MS Office)


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

1 comentariu

  1. Amalia Diac spune:

    Sunt multumita de serviciile oferite… Tineti-o tot asa.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *