Signature Generator


Personal, de când folosesc GMail nu mă prea mai tem de spam. Pentru cei care doresc să îşi afişeze adresa de email pe sit, şi încă într-un mod grafic atrăgător, există o soluţie: Signature Generator. După cum vedeţi mai jos, oferta este mai largă: GMail, Yahoo!, Hotmail, MSN, AOL.

img

În câteva secunde puteţi avea o imagine grafică cu adresa Dvs de email, în diverse variante după cum puteţi să vedeţi mai jos. Neapărat trebuie să vă salvaţi imaginea (click dreapta pentru aceasta), din moment ce Signature Generator nu oferă şi găzduire pentru imaginile generate. O puteţi folosi inclusiv în semnătura Dvs la emailuri, nu doar pe sit.

img1

Există şi o secţiune nouă, Userbars Signature Generator prin care de exemplu într-o semnătură într-un forum sau pe situl Dvs personal puteţi arăta că sunteţi fan al… orice, aproape orice, căci sunt zeci de opţiuni. Demonstrativ, pe acelaşi Ion Popescu l-am făcut fan Coca Cola, Firefox şi Linux 🙂 . Opţiunile complete le găsiţi aici, de unde trebuie să ţineţi minte codul numeric al elementului grafic ales.

img2

img3

img4


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (2 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *