GodTube: replica creştină la YouTube


După YouTube au apărut diverse clone, unele orientate pe o anumită temă. Un exemplu este GodTube, un YouTube care se vrea dedicat materialelor video religioase. Cum astăzi "religios" este un concept cu limite cam neclare, situl reuneşte tot felul de materiale care cu siguranţă că nu au cum să fie în totalitate pe placul cuiva. Este o piaţă într-un fel: dacă găseşti ceva ce îţi place, cumpără… pardon, vezi.

img5

Şi la GodTube utilizatorii pot să publice materiale. Există o serie de canale (Prayer, Worship, Praise, Bible, Family, Youth, Inspirational, Discipleship…) ce grupează tematic materialele video. Fiecare material poate fi comentat şi/sau apreciat. Un motor de căutare uşurează găsirea materialelor. Uşurează… aproape. De fapt mi s-a părut destul de dificil să găsesc ceva interesant, dar este o chestiune de interese. Cum GodTube permite inserarea videoclipurilor – ca YouTube – includ demonstrativ unul (dintre cele ce mi s-au părut semnalabile). Materialul îi aparţine pr. Jeffrey, care în total a publicat 18 videoclipuri.

Sper ca proiectul să prindă şi să ofere cât mai multe materiale interesante.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 4,00 din 5)
Se încarcă...

3 comentarii

  1. jürgen.toth spune:

    Dupa cum se observa si din clip-urile video preluate (care nu mai functioneaza insa indica un nou logo), GodTube.com si-a schimbat numele in Tangle.com. Mai multe informatii gasiti aici: http://www.tangle.com/promo/godtubeisnowtangle&mui=8a084cf70d89160151bfe9722cb4c124

  2. radu.capan spune:

    Din cate vad eu, chiar in acest articol, clipurile ex-GodTube mai functioneaza.

  3. jürgen.toth spune:

    Scuze, eram cu un tab deschis la http://www.cnet.ro/2008/01/02/google-earth-si-craciunul/. Aici am observat ca nu functioneaza clip-ul video, insa doream sa scriu comentariul la articolul despre GodTube.com.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *