Dumpr.net: Imagini pentru muzeu


Fetiţa din imaginea de mai jos face peste câteva zile şapte luni şi este deja atât de renumită încât portretul ei a ajuns piesă de muzeu! Rămâne să ghiciţi dacă tabloul este găzduit în muzeul Louvre Paris, în Tate Gallery London sau în Museum of Modern Arts New York 🙂 .

img27

Ce aţi zice dacă şi fotografiile Dvs. ar fi de găsit în vecinătatea unor picturi în ulei ale lui Leonardo da Vinci? Dacă nu aţi reuşit până acum să deveniţi bogat/ă sau frumuseţe naturală peste noapte (cu ajutorul unei zâne fermecate), eu vă recomand un site care vă face renumit/ă prin câteva click-uri. Este vorba despre Dumpr.net, care are între altele o secţiune ce permite realizarea unor piese/fotografii cu "miros" de muzeu!

img22

Accesaţi pagina web Dumpr.net şi mergeţi la imaginea cu opţiunea museumr (cea cu pisica) şi urmaţi paşii indicaţi. Parcursul este foarte intuitiv. Fotografiile le puteţi prelua de pe un cont Flickr.com, de pe oricare alt site indicând link-ul spre fotografie, sau puteţi să le încărcaţi de pe calculatorul personal (Upload). După selectarea pozei, alegeţi cadrul muzeal potrivit conţinutului fotografiei şi daţi Continue.

img23

După câteva momente de aşteptare vi se va afişa rezultatul (corespunde capturii de mai sus cu fetiţa) cu posibilitatea încărcării rezultatului în contul Dvs. pe Flickr.com, cu indicarea unui cod HTML pentru inserarea fotografiei într-un blog/site personal sau a unui link pentru email sau forum. Pentru cei care posedă o imprimantă bună, "tabloul" de muzeu poate fi şi tipărit.

img24

Pentru a salva imaginea pe calculatorul Dvs. trebuie să apelaţi la un mic artificiu tehnic. Fotografia rezultată are afişat deasupra un GIF împotriva salvării cu click-dreapta (la exemplul de mai sus ceva de genul http://www.dumpr.net/museumr.php?id=cc4730949503&extra=m3, link-ul nu mai este funcţionabil). Soluţia: alegeţi opţiunea "Share / Blog / MySpace" şi copiaţi link-ul indicat în navigatorul Dvs. Fotografia afişată poate fi descărcată fără probleme (exemplul de mai sus în format JPEG la adresa http://www.dumpr.net/photo/bb70cfd984303472/).

Acelaşi sit oferă şi alte posibilităţi de prelucrare, mai bine zis de joacă cu fotografiile Dvs. Sunteţi invitaţi să experimentaţi singuri între altele crearea unor aşa-zise globuri animate sau să aplicaţi fotografiilor Dvs. diferite efecte (învechire în timp, puzzle, reflecţie în oglindă etc.). Potrivit cu sărbătorile pascale este oferită facilitatea creării de ouă colorate.

img26

img25


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (2 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *