SMS-uri gratuite… şi chiar merge


În prima lună din acest an scriam despre GoFreeSMS dar care nu mergea pentru România. Nu merge nici acum, tot cu mesajul de eroare: no ad sponsor. OK. În comentariile la articolul nostru din ianuarie cineva recomanda o soluţie, altcineva spunea că nu mai merge. Şi totuşi merge. Arena IT a readus respectiva soluţie – CallWave – în discuţie aşa că am testat-o şi merge… chiar merge! Singura problemă este că pentru a trimite SMS-uri trebuie să folosiţi unul dintre cele patru tipuri de widgeturi: Apple Dashboard, Google Gadgets, Microsoft Vista Sidebar şi Yahoo! Widget Engine.

img124

Mie cel mai simplu mi-a fost să folosesc widget-ul pentru pagina personalizată Google. Am folosit deci respectivul widget şi mi-am deschis gratuit un cont la CallWave, după care am putut trimite imediat SMS-uri! Pentru ne-americanii ca noi există o limită de 5 SMS-uri pe zi, dar merge… E mai mult decât nimic. Deşi am nu ştiu câte SMS-uri gratuite lunar în abonamentul meu la mobil, îmi este o lene teribilă să scriu SMS-uri cu tastatura telefonului. Acum însă se pare că revin la mesajele de pe mobil: am un sistem la îndemână. Cam primitiv: ar fi frumos să poată memora numerele favorite 🙂 .

img125

Mai mult, pe lângă SMS-uri gratuite, cu CallWave veţi avea şi un istoric al mesajelor trimise. Util, cel puţin pentru că am aşa numerele de telefon ale persoanelor cărora le-am scris…

img128


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (7 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

10 comentarii

 1. psykid spune:

  Super Callwave, instalat si testat mai demult, si folosesc si astazi.
  Good post.

 2. manu2121 spune:

  Daca il folosesti in yahoo widgets iti apare pe nume cind apesi pe nume ai posibilitatea sa adaugi cantacte si sa ti o evidenta.

 3. ionutz spune:

  chiar este de folos… scutesc niste bani 🙂 God bless pt site 🙂

 4. Catalin spune:

  felicitari pentru post. verificat si merge. faceti o treaba foarte buna. GO GO !!!

 5. Sorin spune:

  L-am testat azi. Nu mai este gratuit pentru Romania. Se pare ca a ramas gratuit numai pentru SUA si Canada.

 6. oana spune:

  Si chiar merge? K eu nu pot s intru.

 7. radu.capan spune:

  Acum un an mergea. Nu stiu exact de cand, dar de mai multe luni serviciul a fost restrictionat la SUA si Canada parca. In acest moment eu nu stiu o alternativa. Poate exista si o indica printr-un comentariu altcineva.

 8. alin spune:

  Explicati-mi si mie: am daewonloadat callwave si am copiat GoogleGadget dar de aici nu mai stiu ce sa mai fac. Spuneti-mi si mie detaliu cu detaliu va rog mult.

 9. nico spune:

  Imi spune si mie cineva daca mai merge sau nu… Chiar as vrea sa stiu ca sunt din Romania dar stau in Germania… Si sa stiu daca e adevarat sau nu.

 10. Fluidy spune:

  Mult mai usor… http://www.moove.ro
  SMS-uri gratuite…cate vrei. Doar faci un cont. Testat de mine 😉


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *