JS-Kit: din două linii de cod…


JS-Kit este o extraordinară soluţie JavaScript – evident, ne spune numele – pentru webmasterii care totuşi nu stăpânesc foarte bine JavaScript. Din… atenţie… două rânduri de cod puteţi adăuga sitului Dvs facilitatea de comentarii şi/sau apreciere a paginii (excelent dacă doriţi să daţi posibilitatea discutării unor articole sau fotografii dintr-un sit al Dvs), precum şi sondaje (polls). După ce a apărut pe web acum câteva luni – parcă – soluţia s-a tot perfecţionat aşa că acum consider că liniştit pot scrie despre ea.

img132

Recunosc că am rămas perplex să văd că pentru a introduce un sondaj într-o pagină ai nevoie de doar două linii de cod. Cum se poate aşa ceva? Am studiat implementarea şi trebuie să recunosc că este foarte isteaţă: se foloseşte de cookies, şi la un mod foarte performant. Introduceţi cele două linii indicate şi asiguraţi-vă că lansaţi Dvs primul pagina web: veţi putea atunci să configuraţi sondajul (idem şi pentru comentarii sau aprecierea cu steluţe). Vedeţi mai jos: ajunge un click pe titlul sau opţiunile sondajului pentru a le schimba textul. Cu click pe add option to poll poţi adăuga oricâte variante suplimentare (ce pot fi şterse cu click pe remove). Există diverse comportamente setabile (ex: arată rezultatele vizitatorului după ce a votat sau după ce s-a încheiat votul sau niciodată – le vede doar adminul în acest caz; o altă opţiune perioada de valabilitate a sondajului). Puteţi opta inclusiv pentru culoarea bării în sondaj.

img133

Acum desigur se pot găsi să se reclame diverse aspecte pentru aceste sondaje, dar Dvs aţi reuşi să oferiţi un produs mai bun din două linii de cod (pentru utilizator)? Prin cookie-uri se recunoaşte "autorul" care poate modifica oricând sondajul. Iată-l cum ar arăta în funcţiune.

img134

Pentru cei cu pretenţii mai multe, situl JS-Kit.com are explicaţii suplimentare pentru fiecare „gadget” în parte. Ei, acum nu mai aveţi scuze că „nu ştiu să concep aşa ceva pentru situl meu” – trebuie doar copy & paste la două rânduri de cod şi niscaiva configurare…


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

1 comentariu

  1. Khris spune:

    Multumesc pentru articolul despre JS-KIT. Apreciem faptul ca ati scris despre serviciul oferit, iar daca aveti idei suplimentare despre servicii aditionale, va rugam sa ne contactati la support@js-kit.com. Parte din oferta noastra o sa fie traducerea acestor servicii in multe alte limbi.

    Khris
    http://www.js-kit.com


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *