DivShare merge mai departe


Dacă folosiţi curent DivShare ştiţi noutăţile. Pentru ceilalţi, să prindem puţin timpul din urmă. Am anunţat când DivShare a început nu doar să găzduiască fişierele video dar să şi ofere metode de introducere (embed) a lor în propriile pagini web (astfel că acum oricine poate să îşi creeze un sistem a la YouTube – dar desigur, purtând logo-ul DivShare). După o perioadă de probă, player-ul a fost îmbunătăţit şi a fost adăugată facilitatea de full screen. Mai apoi, cu acelaşi player pentru fişierele video (transformate de fapt în spate în flash) se pot introduce (embed) orice flash în propriul sit.

img159

La 18 aprilie a fost lansat un instrument java numit Power Uploader care permite o publicare mai uşoară a fişierelor de pe propriul calculator (din păcate limitată la 10 fişiere dintr-un upload, desigur în limita de 200MB). Acest instrument ne scuteşte să dăm de 10 ori Browse pentru a alege pe rând fişierele de pe calculator pe care le dorim publicate în contul DivShare.

Cea mai importantă noutate – şi totuşi probabil irelevantă pentru majoritatea cititorilor acestui sit – este introducerea la 23 aprilie a conturilor pro, evident plătite. Cu un cont DivShare Pro facilităţile sunt următoarele: 1) publicarea fişierelor cu FTP (uh… ce minunat); 2) limita de 200MB este ridicată la 2GB; şi 3) cu Power Uploader nu mai există limita de 10 fişiere publicate deodată. Pot fi publicate oricâte deodată, în limita la 2GB.

Tot ce era gratuit până acum rămâne şi mai departe gratuit – ceea ce înseamnă oricum mult, foarte mult. S-ar putea însă ca pe viitor cea mai mare parte a noutăţilor, surprizelor, bucuriilor, să îi privească doar pe cei cu conturi pro. Ar fi păcat, dar de înţeles.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 4,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *