Doar azi gratuit: PPTmovie şi Fishing Trip


Oferta GiveAwayOfTheDay ne oferă astăzi un program scump: PPTmovie (aproape 5MB, 50usd în mod normal). Cred că numele sugerează ce face: converteşte fişiere PPT în filme. Au mai fost oferte GAOTD care transformau fişiere PowerPoint în format flash (pentru a fi incluse în pagini web). Iată acum o soluţie care permite să faceţi "vizibile" astfel de fişiere de exemplu cu un DVD Player! Sau puteţi publica filmuleţele generate dintr-un PPT pe YouTube! Aplicaţiile sunt diverse…

img171

… iar utilizarea uşoară. Practic aveţi nişte configurări de făcut şi apoi să începeţi înregistrarea: fie cu trecere automată de la un slide la altul, fie cu trecere manuală. De asemenea puteţi lăsa ca filmul să înregistreze sonorul PPT-ului (dacă există), orice alt sunet din boxe (puneţi o melodie MP3 între timp) sau să vă înregistraţi pe Dvs (evident la microfon). Desigur, nu este un program care să intereseze pe prea mulţi, dar sunt sigur că unii vor fi bucuroşi să pună mâna pe acest program, fără să scoată 50usd din buzunar.

Cât despre joc, Fishing Trip, nu m-am obosit să îl instalez pentru că nu mi-a prea stârnit interesul. "Nu doar fanii pescuitului, dar şi cei care niciodată nu au pescuit se vor bucura de acest joc în care obiectivul este să prinzi cât mai mulţi peşti, cumpărând amuniţie mai bună din profiturile obţinute din vânzarea peştelui." Vă convinge? Îl puteţi descărca rapid, având doar 2MB.

img172 img173

img174 img175

Atenţie: programul şi jocul sunt comerciale. Astăzi sunt oferite gratuit prin Game.GiveAwayOfTheDay. Dacă încă nu cunoaşteţi oferta, iată ce trebuie să ştiţi:

– produsul este gratuit doar dacă îl descărcaţi astăzi şi îl instalaţi astăzi (un “astăzi” relativ: de fapt de la ora 10AM – ora României – a unei zile, până a doua zi dimineaţa la 10AM)
– rămâne gratuit până la prima reinstalare a sistemului de operare
– nu beneficiaţi de upgrade-uri sau sau suport tehnic din partea producătorului
– dacă l-aţi instalat după ce a trecut oferta, nu mai este gratuit (activarea nu funcţionează)
– chiar dacă aţi descărcat astăzi pachetul, nu îl veţi putea instala peste o lună, nici măcar pe propriul calculator
– pentru ca produsul să devină înregistrat (gratuit), trebuie să fiţi conectat la internet şi să lansaţi fişierul Activate.exe din arhiva descărcată
– gratuitatea se aplică doar pentru utilizări personale
– staţi cu ochii pe CNet.ro pentru a afla despre alte programe utile şi jocuri oferite gratuit – dacă nu ne citiţi la timp, cine ştie ce scăpaţi
– de regulă programele oferite gratuit sunt mici, utilitare, jocuri, screensavere (în nici un caz Photoshop sau Dreamweaver sau MS Office)


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *