Generator de teme pentru WordPress


Aspectul de mai jos nu este nici original, nici estetic, din păcate poate nici prea îmbietor. Dar este generat cu un generator de teme WordPress! A venit vremea să apară şi un astfel de instrument: WordPress Theme Generator. Merge pentru WP de la 2.1 în sus şi, cu toate că nu se pot genera teme extraordinare (doar cu el) îl consider lăudabil. Pornind de la o temă generată, intervenind pe ici pe colo se pot scoate teme mai arătoase. Important este că acest generator dă un cadru, un punct de pornire.

img163

Folosirea lui este simplă, după cum se poate vedea mai jos. O serie de factori ai temei sunt setabili din coloana din stânga: numele blogului, culoarea cu care este scris titlul, dimensiunea designului (fixă sau mobilă), câte coloane şi ce dimensiuni, schema de culori (de la fundal la boxe şi text), ş.a. Poate în viitor opţiunile vor deveni mai multe dar şi mai bine organizate. Până atunci însă rămâne să ne mulţumim şi cu atât. Dacă vreţi să vedeţi template-ul mai pe larg, atunci click pe hide/show generator (sus în stânga). Dacă aţi făcut modificările de rigoare, jos de tot în stânga aveţi un buton de salvare a temei. Repet, persoanele cu pretenţii vor folosi ceea ce s-a generat ca punct de pornire, nu ca punct final, ca temă finală. Dar aceasta depinde de nivelul fiecăruia.

img162

Dacă proiectul prinde ne putem aştepta în viitor la generatoare mai performante! Să fie într-un ceas bun apariţia acestui prim generator 🙂 .


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (2 evaluări, media: 4,50 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *