De relaxare: Trage linii printre numere


Încă un joc pentru minţile dornice de ascuţire: Slither Link. Dacă vă pasionează Sudoku s-ar putea să vă pasioneze şi acest joc. Aveţi o tablă cu nişte numere, dar scopul nu este să scrieţi altele ci să trageţi o linie printre ele, o linie închisă, ce să "aprindă" toate numerele. Iată mai jos regulile.

img195

Regula 1: Liniile se trag pe marginile celulelor. În această implementare daţi click pe margini pentru a desena o linie. Cu încă un click linia este ştearsă.

Regula 2: Numerele din celule indică numărul exact de margini ce trebuie să apară în soluţia finală. Dacă o celulă nu conţine nici un număr puteţi trage oricâte (adică maxim 4… niciodată 4) linii pe margini. Dacă celula are scris 0, nu este voie nici o linie pe margine. Când numărul de linii este cel indicat în celulă, numărul devine luminos. Evident, la final trebuie să fie luminate toate numerele.

Regula 3: Toate liniile trebuie să formeze împreună o linie unică, fără intersecţii, care se închide la capete. Deci fără capete în aer sau pe margine. Fără opturi. În final liniile mici trebuie să formeze un circuit închis.

Dacă nu este clar, am pus mai jos două nivele (uşoare, evident) în pasul dinainte de încheiere: încă o linie şi este gata nivelul.

img196                   img197

Jocul este implementat în flash, simplu şi elegant. Sunt 75 de nivele (organizate pe trei nivele de dificultate), deci asigură bătăi de cap pe mai multe zile! Puteţi juca orice nivel, nu este un traseu obligatoriu.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *