FreeEmailTutorials.com


"FreeEmailTutorials.com este o resursă gratuită pentru învăţare dedicată emailului. Toate tutorialele noastre de înaltă calitate şi cu multe imagini sunt disponibile fără înscriere sau popup-uri enervante. Aceste tutoriale vă vor arăta cum să vă folosiţi de clienţii de email (programele de email), de la acţiuni de bază (configurarea unui cont de email POP3/IMAP, trimitere şi primire de emailuri) până la acţiuni mai avansate (precum configurarea programului, administrarea mai eficientă a emailurilor, crearea de reguli şi de filtre. Pe lângă tutorialele care vă arată cum să folosiţi şi să configuraţi diferitele aplicaţii de email, există şi unele tutoriale generice legate de probleme mai generale, de la depanarea sau codurile unor erori până la lupta împotriva spamului."

img241

Aş putea pune punct prezentării! Am citat mai sus câteva pasaje de pe prima pagină a sitului pe care vi-l propun în acest material: FreeEmailTutorials.com. L-am descoperit căutând cum se fac nişte configurări şi mi-a plăcut mult. Situl este util pentru o paletă largă de utilizatori: iată mai jos lista aplicaţiilor principale acoperite. Pe sit ajunge să daţi click pe una dintre aplicaţii (tabul corespunzător) pentru a activa informaţiile despre client şi să daţi click spre tutorialele asociate (linkul ce apare de fiecare dată după Get started with our…).

img240

Thunderbird pare clientul cel mai bine documentat (deşi spune că tutorialul pentru Thunderbird 2 urmează să apară), dar găsiţi informaţii utile şi despre clienţi "mai" clasici, precum bătrânul Outlook Express. Dacă cumva folosiţi clienţi de email şi sunteţi la început, acest sit vă poate ajuta să vă împrieteniţi mai rapid cu programul.

img245 img246


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

1 comentariu

  1. adriana stanciu spune:

    Va rog sa-mi spuneti cum pot sa citesc pe internet mesajele si apelarile primite pe telefonul mobil.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *