Bloguri-Foto.com


După recentele modificări de design şi funcţionalităţi, Bloguri-Foto.com arată cu siguranţă mai bine şi este mai practic. Pentru cei care nu l-au mai vizitat până acum, iată în continuare câteva cuvinte. După cum se intuieşte deja din nume, este vorba de un director de bloguri foto. Practic situl intersectează feed-urile acestor bloguri permiţând o urmărire "centralizată" de către pasionaţii de fotografie (care fac sau se limitează la a vedea fotografii).

img287

12.500 de articole, 400 de utilizatori şi 203 bloguri sunt statisticile afişate pentru moment pe prima pagină. De la Articole publicate (post-urile din bloguri adică) puteţi vedea materialele zilei dar şi să navigaţi, datorită unui calendar, la orice zi anterioară. Bloguri publicate vă oferă o listă a celor peste două sute de bloguri, cu un click având informaţii suplimentare despre respectivul blog, inclusiv desigur adresa blogului. În fine, din secţiune Recomandări puteţi să ajungeţi rapid la cele mai apreciate ultime fotografii. Apreciate de cine? Situl oferă un sistem de foto-puncte pe care le pot acorda fotografiilor inclusiv navigatorii neînscrişi la sit. Dacă aveţi unele nelămuriri despre sit, vă poate ajuta pagina de Întrebări şi răspunsuri.

Dintre noutăţile la capitolul funcţionalitate, blogul aminteşte sistemul (norul) de taguri, prezent pe prima pagină, care vă permite să navigaţi rapid spre fotografii cu portrete sau peisaje. Ca un (consumator mai mult decât producător) pasionat de fotografie am fost bucuros să descopăr că sunt multe bloguri foto reuşite, ale unor români într-adevăr talentaţi. Evident, la câteva m-am abonat prin RSS să le urmăresc.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *