De relaxare: Doi crabi şi un peşte arici


Pe fundul mării, doi crabi pasează de la unul la celălalt un peşte arici, în jocul Puff Ball. Unul dintre crabi puteţi fi Dvs., în acest joc gen ping-pong. După ce alegeţi unul dintre cele trei nivele de dificultate şi culoarea crabului, scopul jocului este să nu lăsaţi să vă scape "mingea", de fapt un peşte arici. O minge scăpată înseamnă punct pentru adversar – o rundă se încheie când unul dintre cei doi crabi ajunge la scorul de 5.

img168

În simpaticul peisaj marin apar din când în când mici peştişori, pe care dacă îi nimeriţi, faceţi puncte. Apar de asemenea pisici de mare, care vă aduc avantaje faţă de adversar: o bulă protectoare, încetinirea adversarului sau reducerea vizibilităţii lui. Aici sunteţi în avantaj faţă de el, deoarece numai Dvs. puteţi prinde peştii sau pisicile de mare. Mai este o şmecherie pe care o puteţi face spre derutarea adversarului: ţineţi apăsat butonul mouse-ului, şi daţi-i drumul în momentul în care loviţi mingea. Cu cât ţineţi mai mult timp apăsat mouse-ul (aveţi în dreapta sus o bandă care vă indică gradul în care s-a încărcat "arma" special[), cu atât sunt şanse mai mari ca peştele să îl ameţească pe adversar, împungându-l. Asta dacă vă iese bine sincronizarea loviturii.

De la un nivel la altul de dificultate creşte viteza de lansare şi abilitatea adversarului. La nivelul "hard" eu una nu am reuşit să trec de prima rundă, dar cu ceva perseverenţă… Aveţi şi runde de bonus, în care trebuie să nimeriţi cât mai mulţi peştişori în 30 de secunde, fără a scăpa bineînţeles mingea. Atenţie, deplasarea făcându-se cu mişcarea mouse-ului, cursorul nu trebuie să iasă din ecranul mic al jocului, căci atunci nu mai puteţi manevra crabul.

img169 img170


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *