Doar azi gratuit: Advanced WindowsCare v2 Professional


Nu, GAOTD nu a intrat în buclă. Astăzi oferă din nou Advanced WindowsCare v2 Professional pentru simplul fapt că acum are o versiune nouă. Ofertele GAOTD nu permit actualizarea programelor instalate, deci dacă aţi profitat odată de acest program, acum şi doar prin oferta de stăzi puteţi avea versiunea 2. Dacă nu aţi profitat prima oară (prin februarie) atunci profitaţi acum! Vă rog citiţi prezentarea când am scris prima oară de el, sau vizitând situl producătorului. Nu uitaţi că există şi o versiune gratuită a programului. Varianta comercială (gratuită astăzi) costă 30usd.

Advanced WindowsCare Professional

Voi cita la final prezentarea publicitară făcută de GAOTD, într-o traducere aproximativă:

"Dezlănţuiţi întreaga putere a PC-ului Dvs acum. Advanced WindowsCare v2 Professional oferă îngrijirea calculatorului mereu, automată şi integrală cu protecţie anti-spyware şi a datelor private, reglări ale performanţei şi facilităţi de curăţire a sistemului, care găsesc erori în sistemul de operare Windows nedepistate de alte utilitate. Cu facilitatea noastră ’instalezi şi uiţi de el’ programul lucrează automat în fundal, păstrându-vă în siguranţă calculatorul, fără erori, mergând la viteza maximă. Recomandăm cu căldură acest program pentru casă şi serviciu. Advanced WindowsCare Professional, multi-premiatul produs IObit, este recomandat de experţi şi editori IT din lumea întreagă." Vă interesează? Descărcaţi şi instalaţi azi!

img171

Atenţie: acesta este un program comercial. Astăzi este oferit gratuit prin GiveAwayOfTheDay. Dacă încă nu cunoaşteţi oferta, iată ce trebuie să ştiţi:
– programul este gratuit doar dacă îl descărcaţi astăzi şi îl instalaţi astăzi (un “astăzi” relativ: de fapt de la ora 10AM – ora României – a unei zile, până a doua zi dimineaţa la 10AM)
– rămâne gratuit până la prima reinstalare a sistemului de operare – nu beneficiaţi de upgrade-uri sau sau suport tehnic din partea producătorului
– dacă l-aţi instalat după ce a trecut oferta, nu mai este gratuit (activarea nu funcţionează)
– chiar dacă aţi descărcat astăzi programul, nu îl veţi putea instala peste o lună, nici măcar pe propriul calculator
– pentru ca programul să devină înregistrat (gratuit), trebuie să fiţi conectat la internet şi să lansaţi fişierul Activate.exe din arhiva programului
– gratuitatea se aplică doar pentru utilizări personale
– staţi cu ochii pe CNet.ro pentru a afla despre alte programe utile oferite gratuit – dacă nu ne citiţi la timp, cine ştie ce scăpaţi
– de regulă programele oferite gratuit sunt mici, utilitare, jocuri, screensavere (în nici un caz Photoshop sau Dreamweaver sau MS Office)


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

3 comentarii

 1. victor gusaceanu spune:

  Este un programel de intretinere si optimizare excelent – varianta free! Deci cred ca varianta comerciala este si mai buna!
  Parerea mea personala este ca n-ar trebui sa lipseasca de pe nici un PC. Dak pentru utilizatorii particulari merge varianta free, nici pentru firme n-ar fi mult 30 USD/an!
  ADVANCED WINDOWS CARE 2 + UN ANTIVIRUS EFICIENT si ai cam scapat de probleme!

 2. descarcare nu spune:

  Dau sa descarc dar da eroare 404 no found.

 3. radu.capan spune:

  Ca să meargă trebuie să faceţi următorii paşi:
  1. faceţi rost de o maşină a timpului
  2. săriţi înapoi în timp la 4 iunie 2007
  3. descărcaţi şi instalaţi

  Sau, fără maşina timpului, citiţi atent titlul care spune „doar azi”, iar azi-ul a fost acum doi ani!!!!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *