Doar azi gratuit: Democreator


Astăzi GAOTD oferă gratuit un program de 100usd! Dar din păcate Wondershare Democreator nu şi-ar merita banii. Îl puteţi descărca de aici (6MB). Ce permite programul? Crearea de demo-uri, după cum îi spune numele. Aceasta înseamnă că dezvoltatorii de programe sau de jocuri pot crea flashuri demonstrative de inclus în paginile web. Poate fi util pentru scrierea de videotutoriale. Sau pentru a ilustra o problemă şi a o prezenta unui specialist (pentru că ştim, acea ciudată eroare de la calculator nu se repetă niciodată când suntem la service cu el).

img25

În realitate DemoCreator (versiunea 1.0.0… deci s-ar putea să fie foarte la început) nu este tocmai un program pentru screen-recording. Mai degrabă programul crează o succesiune de capturi pe care le uneşte într-un videoclip, adăugând şi mişcarea mouse-ului. Rezultatul diferă în funcţie de materialul înregistrat. Dacă doriţi să înregistraţi un proces al cărui fundal este static şi să explicaţi pe marginea lui ceva, programul este bun. Chiar foarte bun, având funcţii de adnotare pe ecran (pe slide de fapt). Dacă doriţi să înregistraţi ceva ce… se mişcă (de exemplu un demo pentru un joc) lucrurile încep să scârţie rău, chiar dacă umblaţi la parametri.

img24

Cum necum, programul este gratuit astăzi şi mai bine să vedeţi personal dacă vă acoperă sau nu nevoile. Permite şi o înregistrare audio dar ulterioară (cel puţin aşa mi s-a părut mie). Nu poate fi comparat desigur cu Camtasia Studio nici ca preţ, desigur, nici ca funcţionalităţi. Să sperăm că GAOTD va reveni cu oferta aceasta când programul va fi ajuns la versiunea 2-3-4-…-10 şi va fi mai bun. Închei cu o înregistrare făcută cu acest program. E vorba de un joc despre care vom scrie probabil chiar astăzi.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *