SkreemR: motor de căutare specializat pe muzică


Atâtea situri există care reunesc muzica existentă (legal şi ilegal) pe internet încât încep să le pierd numărul. Ultima oară am scris despre Spool.fm, care rămâne încă favoritul meu. Astăzi am aflat de pe net de SkreemR, un fel de Google pentru căutări de piese mp3. Nu, nu are nici o legătură cu Google, dar merge cam pe aceeaşi simplitate. Prima pagină conţine un câmp de căutare şi câteva linkuri mici… atât.

img51

Am încercat să caut câteva piese şi de regulă am găsit. Chiar îmi era dor să ascult coloana sonoră de la Blade Runner şi am găsit câteva piese. Partea frumoasă este că rezultatele căutării pot fi ascultate chiar din respectiva pagină.

Mai jos vedeţi o porţiune de ecran în urmă căutării unor piese ale lui Sting. Dacă ţineţi mouse-ul pe linkul de lângă File veţi avea o boxă plutitoare cu unele informaţii despre piesă, inclusiv coperta albumului din care face parte respectiva piesă. Elegant şi practic. La More Info sunt tot felul de legături utile, de exemplu spre Wikipedia, YouTube… Dacă vă place mult situl, la Tools găsiţi de exemplu posibilitatea să vă adăugaţi căutarea pe acest sit pentru boxa de căutare de la Firefox. Mai multe nu am să spun pentru că, după cum subliniam mai sus, Shrek, pardon, SkreemR, merge pe simplitate. Şi în mare parte chiar merge.

img50


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (5 evaluări, media: 3,40 din 5)
Se încarcă...

3 comentarii

  1. Pro_to spune:

    Se incarca foarte de greu si nu-i chiar atata de stralucit pe cat il lauzi!! %-(

  2. radu.capan spune:

    L-am incarcat si situl merge bine, se incarca repede. Desigur, unele melodii pot fi pe situri lente, ceea ce nu e vina lui SkreemR. Cine face diferenta intelege.

  3. Vali spune:

    Multumesc de informatie! Am gasit astfel o formatie pe care altfel nu o gaseam de loc: Dolapdere Big Gang!!!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *