De relaxare: Sfera de argint


În jocul Silversphere de pe Miniclip.com aveţi o sferă de argint care, pentru a trece la nivelul următor, trebuie să ajungă deasupra unui vortex, deplasându-se cu ajutorul săgeţilor. În jurul sferei este uscat şi apă, şi ea nu are voie să ajungă în apă, caz în care nivelul trebuie reluat de la început. După cum se explică în instrucţiuni, puteţi construi punţi, împingând lăzi de lemn sau cuburi de gheaţă – aici jocul aduce aminte oarecum de Shokoban. Acţiunea mai este complicată de nişte sfere aurii care distrug şi se distrug la impactul cu sfera de argint, cu lăzile sau cu cuburile de gheaţă. De asemenea, la unele nivele vortexul nu apare decât atunci când duceţi o ladă sau un cub pe un fel de trapă.

Aveţi un timp limitat pentru fiecare nivel, şi este puţin probabil că veţi termina vreunul din prima. La fiecare repornire a nivelului pierdeţi 500 de puncte, dar nu prea cred că vă va mai interesa scorul, căci fie pentru că ajungeţi în apă, fie pentru că vă ciocniţi de sfera de aur, fie pentru că v-aţi blocat sau vă expiră timpul, va fi neapărată nevoie de mai multe reporniri la fiecare nivel. Va trebui mai întâi să studiaţi terenul, poate chiar timp de mai multe ture. Unele nivele pot părea imposibile la prima privire. Altele în schimb foarte uşoare, până când vă daţi seama că de fapt nu este chiar aşa. La un nivel de două ori m-am avântat crezând că am găsit soluţia, ca să văd apoi că mă blocasem. Fiecare nivel are o parolă, aşa că dacă vi le notaţi, la revenire nu trebuie să reluaţi de la nivelul 1. Vă recomand Silversphere nu doar ca pe un joculeţ de relaxare, ci şi ca pe un exerciţiu pentru minte.

 

Parolele nivelelor: 1 origin; 2 metallic; 3 linear; 4 fortress; 5 active; 6 islander; 7 gauntlet; 8 lateral; 9 obstacle; 10 guidance; 11 pathway; 12 sandbar; 13 patrol; 14 capture; 15 confusion; 16 consequence; 17 parallel; 18 temple; 19 courtyard; 20 tunnel; 21 traverse; 22 stampede; 23 pressure; 24 accuracy; 25 labyrinth


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *