Curse cu bicicleta prin munţi


SevenGames.de oferă un excelent joc 3D pentru pasionaţii de curse cu bicicleta prin munţi. Pentru un joc gratuit sunt sigur că veţi aprecia calitatea graficii. Cred că explicaţia gratuităţii jocului stă în reclamele care apar pe parcursul jocului (producătorul este german, reclamele ce apar din câte am reţinut sunt germane, dar la instalare puteţi opta ca partea de meniu să fie în limba engleză). Prima versiune a jocului a fost lansată în 2006, în 2007 urmând să apară o nouă versiune.

img108

Cu gândul la următoarea versiune vom trece poate cu vederea un mare neajuns: există un singur circuit (Heiligenblut), un al doilea părând blocat (fie se deblochează după antrenamente sau competiţii, fie va fi valabil odată cu versiunea 2007). Puteţi să faceţi antrenamente aici: porniţi din munţi şi terminaţi într-un oraş. Sentimentul de viteză este foarte bine sugerat de iarba neclară, ceea ce personal m-a deranjat fiind figurile de pe margine (vedeţi la reluare, sunt fotografii, poate chiar ale realizatorilor jocului). Dacă doriţi mai multă presiune, vă puteţi înregistra din joc şi intra în competiţie online cu alţi jucători. Vedeţi la setări ca jocul să vă meargă – după puterea plăcii video – cât mai uns, altfel în competiţie nu aveţi nici o şansă. Iată câteva capturi din joc.

img100 img101

img102 img104

După ce aţi făcut o cursă, delectaţi-vă văzând-o în reluare. Vor fi unele unghiuri extraordinare. Per ansamblu un joc reuşit care probabil va fi şi mai reuşit în viitor. Personal urăsc simulatoarele în care dacă mă ciocnesc de margine se întâmplă ceva rău, iar în cazul acestui joc biciclistul meu a păscut multă iarbă, sau dacă nu a făcut cunoştinţă cu bolovani, cu parapeţi… Asta e. Noroc că e doar simulare. Încercaţi să descărcaţi jocul direct de aici (are 33MB) – dacă nu merge vedeţi pagina producătorului (linkul de la începutul articolului).

img106 img107


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (6 evaluări, media: 3,67 din 5)
Se încarcă...

2 comentarii

  1. bogica spune:

    Vreau sa intru.

  2. robert spune:

    Tare!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *