De relaxare: Metal Slug 2


Vă plac jocurile de război? Avem astăzi o recomandare excelentă 🙂 . Metal Slug 2 este din păcate realizat tot de ceva asiatici, ceea ce face ca meniul să fie mai dificil de intuit. În mod misterios unele butoane nu fac nimic, dar puteţi urma automat paşii: click pe al doilea din cele trei butoane centrale, click pe butonul din dreapta-jos din cele două butoane, click pe primul buton din cele trei butoane centrale (să fie nivelul de greutate?) şi apoi alegeţi-l pe Leo. Erica pare… indisponibilă. Dacă doriţi să schimbaţi tastele implicite trebuie să daţi click pe al treilea buton la primul pas. În fine, vă descurcaţi cumva! Daţi click şi până la urmă prindeţi paşii.

img110

Tastele implicite sunt W, A, S, D pentru orientat în sus, stânga, jos, dreapta. Cu J se trage, cu K se sare şi cu L se aruncă grenade. Grafica este foarte bună şi amuzantă (când eşti lângă un inamic, prea aproape să tragi, îl loveşte cu un polonic, sau ce e acela?). Comic, dar nu uşor! Duşmanii vin în valuri şi, deşi la început pare simplu, cu cât avansezi e mai greu să le ţii piept. Noroc că de exemplu când vin tancurile de poţi piti şi să tragi: tu le nimereşti pe tancuri, ele pe tine nu. Par a fi mai multe nivele, eu nu am ajuns să merg prea departe, grăbindu-mă să scriu despre el.

img111 img112

Dacă cumva aveţi norocul să meargă puteţi juca chiar aici. Dacă nu, încercaţi cu acest link. Dacă nici unul nu merge, anunţaţi-ne prin comentarii. Şi acum gata cu vorbele! La luptă! (Puteţi încerca şi pe tot ecranul, dar suprafaţa jocului rămâne aceeaşi.)


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

1 comentariu

  1. psykid spune:

    Saaauu :
    Final Burn Alpha [Emulator]
    Metal Slug 1,2,3,4,5,6,x (ROMS) !


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *