Onslaught 2 continuă mania TD


La jumătatea lunii martie a acestui an vă propuneam două jocuri tip tower defense. TechCrunch scria luna aceasta că Paul Preece, de la Desktop Tower Defense, şi David Litsky, de la FlashElementTD, şi-au unit forţele scriind împreună jocuri flash. DesktopTD nu doar a pătruns în topul Webware 100 (vezi articolul de astăzi) dar a generat o manie mondială. În aprilie 4 milioane de oameni şi-au apărat desktop-ul de inamici cu acel joc 🙂 . Face parte cu siguranţă din acelea care te prind dincolo de 5 minute. Pentru mulţi devine chiar fixaţie. Majoritatea recenziilor la acest jos sau la cele din familie se termină cu "nu daţi click dacă ţineţi la timpul Dvs"…

img96

De pe blogul descris care l-au deschis cei doi aflăm că jocul lor nu numai că a fost "împrumutat" (nu întotdeauna legal, mda) pe mii de situri, dar a şi fost copiat necinstit. Decompilând fişierul flash anumite persoane au pus un "brand" nou jocului. Există însă şi clone cinstite, care preiau ideea (care de altfel nu are patentul cuiva anume) dându-i o nouă formă, implementare. Vă prezint în această serie Onslaught 2. Vedeţi ce scrie? You wanted to get anything done today? Dacă da, nu daţi click. Să nu spuneţi că nu v-am avertizat 😉 .

Pentru cei care mai au nevoie de o prezentare a jocului. Aveţi un circuit (în acest joc sunt 10 hărţi posibile – cu cât circuitul este mai lung cu atât mai uşor) pe care vin duşmanii, de la un punct de intrare, ţintind spre centrul vital al taberei Dvs. Dacă un oarecare număr de duşmani a ajuns acolo, tabăra este preluată de duşmani şi aţi pierdut jocul. Dvs aveţi la dispoziţie ceva bani şi o serie de arme. Plasaţi turelele şi diversele arme existente în spaţiile de lângă drum şi căutaţi să lichidaţi duşmanii înainte să ajungă la tabăra Dvs. Pentru fiecare duşman ucis (în acest joc duşmanii sunt iconiţe din Windows, gen iconiţa de imprimantă, iconiţa de favorite…) primiţi bani. Mai mulţi bani înseamnă nu doar arme mai performante, dar şi întărirea armelor existente (daţi click pe o armă din teren pentru a vedea detalii despre ea). Puteţi să plătiţi upgrade-uri pentru ca loviturile să devină mai mortale, pentru ca arma să aibă o rază mai mare de acţiune sau o frecvenţă mai mare de tragere. Inamicii vin în valuri iar cu tasta Spaţiu puteţi grăbi sosirea unor noi valuri. În captura de mai jos am ajuns la valul 73 şi… m-am lăsat luat de val… aşa că am pierdut: pentru a grăbi lucrurile veţi chema probabil simultan mai multe valuri de duşmani, cauza de regulă a pierderii luptei. Construiţi-vă apărarea cu răbdare. Succes! Click aici.

img97


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *