GlassGiant.com: have fun!


GlassGiant.com este un sit ce există din 2001, iar numele lui are legătură cu un proiect iniţial abandonat şi nici o legătură cu conţinutul actual. Este o colecţie de diverse widget-uri sau instrumente sau cum vrem să le spunem, majoritatea de distracţie. Dacă vă deschideţi un cont (gratuit) pe sit, imaginile – generate – le puteţi păstra pe acest sit şi include cu uşurinţă în blogul sau situl Dvs. Dar serviciile sunt utilizabile şi fără un cont.

glassgiant.jpg

Make Pictures, prima secţiune a sitului, vă permite tot felul de trăznăi: să faceţi o cutie de cereale cu ce poză şi text doriţi Dvs, sau o sferă din acelea ce simulează iarna, cu o poză înăuntru, să scrieţi un mesaj ca din fulgere ori din neoane, să faceţi postere gen vestul sălbatic şi altele… Cu ceva imaginaţie puteţi obţine chiar lucruri drăguţe, ce pot fi folosite chiar şi ca avataruri pe forumuri de exemplu.

img115 img116

Secţiunea Fun & Games vă oferă mai multe jocuri flash dar şi unele instrumente. Word scrambler… evident amestecă textul. Snut cnnoivs ca ati vuazt si Dvs aecl eamil in crae teutxl era auirit si se epicxla cum ca el ptoae fi ciitt de noi prnteu spiluml fpat ca ceeruril rosceatune vuazil cnulvitee. Tocmai am demonstrat 🙂 . Mi-a plăcut şi instrumentul ce transformă o imagine clasică într-o "imagine" ASCII. Şi ultima secţiune, Geek Stuff este amuzantă… dar nu pentru oricine! Evident secţiunea este dedicată computeriştilor înrăiţi, care ştiu să râdă la acest banc (preluat de pe GlassGiant): "There are 10 types of people in this world. Those who know binary and those who don’t." Nu aţi prins ideea? Nu aţi râs? Atunci lăsaţi secţiunea a treia şi vizitaţi primele două.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (2 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

1 comentariu


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *