TweakVista de la Stardock


Stardock are un (relativ) nou produs: TweakVista. Softul este gratuit ca beta, probabil doar pentru încă una-două luni. Dacă sunteţi interesat de el ar trebui să îl instalaţi cât mai rapid. Se poate ca după ieşirea din beta să existe şi o versiune gratuită cu mai puţine facilităţi, pe lângă cea comercială. Oricum, dacă încercaţi acum programul, el oferă tot ce va avea în versiunea comercială.

img23

Numele programului spune cu siguranţă aproape tot despre ce face. TweakVista vă deschide accesul spre numeroase configurări din Vista, într-o interfaţă care nu doar că le grupează mai bine dar le şi explicitează mai pe înţelesul nostru. Desigur că majoritatea lucrurilor se pot face de pe undeva din Control Panel, dar cei care nu doresc să se avânteze în spaţii necunoscute lor pot încerca să regleze diferite lucruri cu acest program.

Am inclus mai jos multe, multe capturi ale programului, pentru că ele se prezintă mai bine facilităţile puse la dispoziţie decât aş putea să o fac eu. Cum multe dintre setări se păstrează în regiştri, chiar şi după ce veţi dezinstala programul (sau devine nefuncţional ieşind din beta), setările vor fi active. Puteţi din acest program să mai reduceţi din obositoarele confirmări cerute de Vista, puteţi vedea ce procese sunt în memorie (şi care inutile), ce programe se lansează cu sistemul de operare (şi poate mai doriţi să tăiaţi din ele), puteţi configura diverse aspecte legate de monitor, baterii, internet…

Tot ce trebuie să faceţi este să citiţi cu atenţie înainte să (de)bifaţi ceva. Succes!

tweakvista2

tweakvista3

tweakvista4

tweakvista5

tweakvista6

tweakvista7


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 4,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *