De relaxare: În căutarea… relaxării


Doriţi un joc care să nu dureze mai mult de 5 minute şi care să vă ofere o muzică bună şi să vă provoace puţin? Vizitaţi QuestForTheRest.com, un sit care nu conţine nimic altceva decât un joc flash cu trei nivele. Fiecare poate părea frustrant la o primă privire, dar dacă perseveraţi veţi găsi soluţiile. Trebuie să conduceţi trei pitici… afară din ecran. La fiecare dintre nivele trebuie să vă folosiţi de ceea ce există în peisaj. Dacă un obiect este clickabil, forma mouse-ului se schimbă, ceea ce vă scuteşte să daţi click orbeşte.

img285

Jocul promovează o formaţie muzicală – Polyphonic Spree – aşa că fiecare nivel are câte o melodie ca fundal. Mai exact este promovat un album care a apărut în 2004 (ceea ce înseamnă că jocul are câţiva ani de când este pe net). Am căutat mai multe informaţii pe net dar tot ce am găsit a fost digg-uirea lui: într-unul din comentariile de acolo puteţi găsi indicaţii pentru primele două nivele (nu cred că veţi avea nevoie… eu am terminat jocul în cinci minute fără indicaţii).

Dacă vă place stilul+genul, pe Digg cineva recomanda două jocuri înţeleg că produse de aceeaşi firmă, Amanita Design: Samorost I şi Samorost II. Nu le-am jucat, dar dacă sunt ca şi Quest for the Rest atunci trebuie că sunt relaxante…

img280 img281

img283 img284


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

1 comentariu

  1. karytass spune:

    Jocul e cam greutz dar are grafica super.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *