De relaxare: Pilotul spaţial


Astăzi relaxarea ne-o oferă unul dintre jocurile cu cea mai slabă (inexistentă) grafică pe care probabil l-aţi văzut vreodată, cu efecte sonore care împreună cu imaginea amintesc de jocurile de pe vremea când PC-urile nu erau majoritare în această lume.

img363

img364

Gravity Pods vă pune la dispoziţie un fel de turelă cu care trebuie să trageţi în nişte ţinte (formate din două inele mov). Primul nivel vă va face să vă întrebaţi: păi şi unde este provocarea?

Provocarea vine: sunt acele "stele" roşii care deviază prin atracţie traiectoria proiectilului. De la o încercare la alta vechile traiectorii rămân, astfel că vă ajută să reglaţi tirul. Trageţi cu spaţiul iar direcţia turelei o modificaţi cu săgeată în sus sau în jos (dacă o ia la goană într-o direcţie apăsaţi săgeata în direcţia opusă). Aveţi la dispoziţie 20 de încercări, dar chiar dacă nu reuşiţi reluaţi doar acel nivel. De la nivelul 11 (parcă) aveţi dreptul de a aşeza "stelele" (acum portocalii) oriunde doriţi pe "tablă", astfel încât să vă ajute.

Lucrurile par fie simple, fie aleatorii, deci necontrolabile. Şi totuşi, cu puţină sforţare Gravity Pods poate oferi câteva minute de joc pasionant. Ignoraţi interfaţa, gândiţi-vă că este o lucrare de control la fizică 😉 . Puteţi controla gravitaţia? Succes!

via


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *