Jocuri de vacanţă: Florăria lui Meg


Simpatica Meg, care are în oraş o firmă cu numele "Meg’s Designs", sătulă de vacarmul urban, se hotărăşte, în urma unui anunţ citit în ziar, să îşi deschidă o florărie pe o pitorească insulă în largul mării. Florăria se va numi "Meg’s Meadow". Pornind de la două straturi pe care poate planta câte o floare, şi o singură tejghea pentru servirea clienţilor, treptat treptat îşi extinde afacerea, putând să aibă mai multe straturi, mai multe tejghele, să mai achiziţioneze o cişmea pentru a uda florile, apoi un fertilizator pentru a le pune îngrăşământ… Noua afacere prosperă! Îşi mai deschide chiar şi alte florării pe insulă.

img367

Trebuie să servească cât mai mulţi clienţi în timpul limitat în care magazinul este deschis – după ce s-a închis, îi mai poate servi doar pe cei care au făcut deja comanda. În fiecare zi are de adunat o anumită sumă de bani, dacă nu, trebuie să o ia de la început. Dacă realizează o sumă mai mare însă, poate chiar primi o distincţie pe ziua respectivă. Are probleme cu clienţii care, dacă sunt serviţi rapid, plătesc în plus pentru promptitudine, dar dacă nu, se supără şi pleacă. Meg trebuie să lucreze cam contra-cronometru ca să adune suma fiecărei zile, dar de la un moment dat îşi permite să achiziţioneze o fântână arteziană, care îi mai răcoreşte pe clienţi, şi nu se mai supără atât de repede. Probleme îi fac şi gândacii şi viermii care apar de la un moment dat şi distrug florile, dacă nu îi distruge ea întâi; probleme îi fac şi buruienele pe care trebuie să le scoată; dar o mai ajută nişte insecte care îi pot aduce fiecare câte 5$.

Aceasta este de fapt aventura pe insulă în care puteţi merge împreună cu Meg ca să o ajutaţi, în jocul Flower Shop Big City Break, comercializat de Big Fish Games, al doilea joc pe care vi-l propun în seria Jocuri de vacanţă. Mai mulţi utilizatori se pot înscrie să joace jocul pe rând, fiecare până la ce nivel ajunge. Aveţi instrucţiuni complexe apăsând pe butonul Help, înainte de fiecare nivel vi se dau câteva indicaţii legate de acel nivel, şi chiar la început sunteţi îndrumaţi pas cu pas. De la nivele mai înaintate, jocul necesită ceva rapiditate şi îndemânare, aşa că din punctul acesta de vedere l-aş recomanda mai mult pentru copii mai mari. Le doresc succes în noua – poate prima lor – afacere!

img371 img370

img368 img369


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *