Jocuri de vacanţă: Fizzwizzle la tropice


Aflat în vacanţă la tropice, profesorul Fizzwizzle, dornic de a învăţa mereu ceva nou, vrea să cerceteze un vulcan. Dar deodată se întâlneşte cu Penny Pyroclast, o foarte bună fostă studentă de-a lui, despre care credea că a plecat să studieze urşii polari. Din motive care nu ne sunt cunoscute de la început, ea încearcă să îl împiedice pe Fizzwizzle să ajungă la vulcan.

img454

Pentru a ajunge totuşi acolo, ca să descopere ce pune la cale Penny, el are de rezolvat, în jocul Professor Fizzwizzle and the Molten Mistery, comercializat de Big Fish Games, mai multe nivele în care trebuie să meargă de la tubul de intrare la cel de ieşire. Dificultatea constă în a-şi construi calea de acces urcând scări, împingând lăzi, butoaie, magneţi, trecând prin portaluri, folosind diverse arme… şi toate acestea fără să fie prins de roboţeii zburători ai lui Penny – pe care însă îi poate chiar folosi în ajutorul lui.

img455 img456

img457 img458

Puteţi alege gradul de dificultate al nivelelor pe care să le jucaţi: nivele obişnuite, pentru majoritatea adulţilor; nivele avansate, pentru cei care au trecut de nivelele obişnuite; nivele pentru copii, mai uşoare, cu imagini şi povestioare simpatice. Dacă v-aţi blocat la un nivel, apăsând tasta "R" puteţi relua de la început nivelul; apăsând "U", puteţi anula ultimele cinci mişcări pe care le-aţi făcut. De asemenea, profesorul vă poate arăta soluţia nivelului. Semnele de întrebare de-a lungul drumului pe care îl aveţi de parcurs la fiecare nivel vă explică ce aveţi de făcut; puteţi opta să nu mai fie afişate aceste tutoriale. Puteţi chiar să vă construiţi propriile nivele, de la opţiunea Level Editor, aşezând pe tablă după placul dumneavoastră diferitele elemente oferite de joc. La Instructions vi se dau instrucţiuni de bază şi explicaţii despre oricare dintre elementele care apar în joc. Oare care o fi misterul pe care îl ascunde Penny? Succes în a ajunge la vulcan şi a-l afla.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *