Jocuri de vacanţă: Goana după peşti


Iată un joc care vă testează rapiditatea în a mânui mouse-ul. În Feeding Frenzy, comercializat de GameHouse, sunteţi un peşte care trebuie să mănânce cât mai mulţi peşti – mai mici decât el -, pentru a creşte în dimensiune, evitând în acelaşi timp să fie mâncat de cei mai mari decât el. Mânuirea lui se face mişcând mouse-ul sus-jos stânga-dreapta, făcând slalom printre ceilalţi confraţi din recif. Click-stânga vă permite să vă deplasaţi mai rapid în direcţia pe care i-aţi dat-o deja peştelui cu mişcarea mouse-ului. Într-o primă etapă sunteţi un peşte-înger, mai apoi peşte-leu, şi după cum se vede pe harta jocului, la final o balenă.

img37

Puteţi alege modul simplu de joc, de la New Game, în care aveţi un număr limitat de vieţi. Un indicator vă arată creşterea în greutate a peştelui, şi când atinge o anumită mărime, poate să mănânce peşti tot mai mari. De la nivel la nivel apar elemente noi cum ar fi: stele de mare care vă aduc puncte; scoici care fac perle, dar de la care mai puteţi obţine şi vieţi în plus, de exemplu, dar atenţie că vă pot prinde; baracude pe care maxim le puteţi muşca de coadă, pentru puncte în plus, dar atunci vă muşcă şi ele înapoi, poate mai bine doar vă feriţi; meduze care vă ameţesc puţin… Mai dobândiţi şi abilităţi speciale, cum ar fi aceea de a "aspira" peştii din jur cu click-dreapta la mouse. Dacă v-aţi pierdut toate vieţile, puteţi relua jocul de la oricare dintre nivelele pe care le-aţi jucat deja.

img38 img40

img39 img41

Pentru ceva mai multă provocare, veţi vrea poate să alegeţi modul contra-cronometru. Aici aveţi vieţi nelimitate, jocul terminându-se când vă expiră timpul. Din păcate se pare că nu puteţi relua de la nivelele parcurse deja. În loc de stele de mare, vor apărea ceasuri, care vă cresc timpul pe care îl aveţi la dispoziţie, şi cu cât terminaţi mai repede un nivel, mai câştigaţi timp, secundele rămase reportându-se la nivelul următor. Ca elemente extra-joc, primiţi "cadou" screensaver-e, şi după ce încheiaţi câte un nivel, puteţi afla o serie informaţii despre lumea peştilor, completând aventura de explorare a oceanului.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (7 evaluări, media: 4,71 din 5)
Se încarcă...

2 comentarii

  1. Stolojanu spune:

    Cel mai simpatic joc pentru Denisa, fetita mea de 4 ani.

  2. matei ana maria spune:

    Imi place foarte mult jocul acesta… L-am avut si eu dar a expirat. As dori daca se poate, sa stiu cum sa il descarc gratuit!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *